2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم اره ازمایش دادم ساعت ۴جوابش میادتا ببینیم خدا چی میخواد  شما چیکار کردی؟  ازم ...

انشاالله خوش خبر بیای منتظرتیم منم تکرار کردم شکرخدا دوبرابر شده بود😭🥺

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیکادجانم‌کجایی‌دختر.بیاخبری ازخودت‌بده انشالله‌که‌بتابالا‌رفته‌..خوشحالی‌عزیزم

مرسی عزیزم به فکرم بودی شکر خدا دوبرابر شده ولی بازم کمه دکترم گفت باید سونو واژینال بشی خدای نکرده برا خارج از رحمی و دوباره دوشنبه آز تکرار کنم برام دعا کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکادجان‌‌‌سیر‌بزاررودندونت.چیزی‌به‌ذهنم‌نرسید‌دیگ

مرسی عزیزم خمیردندون و آب نمک خوب بود استفاده کردم

نیکاد جان ازمایش دادی؟

آره عزیزم بتام دو برابر شده بود ولی بازم کمه شده بود ۸۵ دکترم گفت باید آزتو دوشنبه تکرار کنی وگفت علایمی مثل درد یه طرفه شدید و لک و خونریزی و درد دورناف و شکم نداری گفتم نه گفت ولی باید سونو واژینال بدی برا خارج از رحمی خیالمون راحت بشه 

انشالله جوابتون مثبت میشه و دست پر میاید به ما اینجا خبر میدید و خوشحالمون میکنید💚

مبارکت باشه گلم چشم و دلت روشن علائم از اول چی داشتی؟انتقال قبلی دلیل منفی شدنش نگفتن؟

خودت جواب نگرفتی هنوز ؟

گرفتم عزیزم شکرخدا دوبرابر شده بود و عددش رسیده به ۸۵ ولی گفت باید دوباره دوشنبه آز بدی و بری سونو واژینال بشی چقد استرس میدن به آدم😢😢

خدا راشکر رشدش خیلی خوب بوده 

مرسی عزیزم هر مرحله رو رد میکنی غول مرحله بعد میرسه😭 راستی خودت چطوری تو تاپیکا خوندم امروز استرسی شدی و یکم میزون نبودی؟

دندونم خمیر دندون میزارم خوبه و اب نمکم خوبه چاره ایی ندارم آز دادم عزیزم شکر خدا دوبرابر شده بود او ...

خداروشکر

ای‌نینی‌ماخیلی‌نازداره‌برامامانش

دوستم‌مگه‌تهران‌نیستی.اگه‌هستی‌همون‌بروپیش‌دکترخودت

سونوکنه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خب خداروشکر ان شاالله تا آخرش برات خیر باشه 

شمام همینطور عزیزم رفتی مطب برا سونو؟؟ حتما از خودت خبر بده خیالمون راحت بشه 

خداروشکر ای‌نینی‌ماخیلی‌نازداره‌برامامانش دوستم‌مگه‌تهران‌نیستی.اگه‌هستی‌همون‌بروپیش‌دکترخودت سون ...

مرسی دوست خوبم.. آره واقعا دهنم سرویس شده هر مرحله رو رد میکنم غول مرحله بعد میرسه🤦🤦 نه عزیزم شهرستانم اگه تهران بودم حتما میرفتم پیش خودش ولی نمیتونم 

برا فردا شهر خودم پیش متخصص زنان و بارداری های پرخطر که خودش سونو اینا انجام میده نوبت گرفتم ببینم چی میشه

تو راهم دارم میرم 

انشاالله خوش خبری عزیزم خدا یار و یاورت باشه مواظب خودت باش