2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
 دقیقا منم همینطور وقهوه ای. الانم خیلی کمتر شده. نقطه ای میاد 

مال من همینجوره عزیزم.خدا بخیر بگذرونه برامون 🤲

من چون جنینی که سالم بود جاش بد بود دقیقا درد همون وری داشتم.که کفتم داره رشد میکنه شاید ترسیدم نکنه کنده شده

البته سه روزی که طرف ساک خالیه هم یه حالت کشیدگی حس میکنم شایدم اون داره دفع میشه.درد پریودی خیلی ریزی هم دارم 

خلاصه که شایدای زیادی تو ذهنمه امیدوارم خیر باشه

چون لکه بینی دارم جرعت از پله ها پایین رفتنم ندارم که برم سونو.از طرفی شوهره نمیبره.نمیزاره از تخت بیام پایین 

منم قطع شد تقریبا ولی باز برم سونو واژینال احتمالا بیاد توکل به خدا ان شاالله ک خیر من الان یبوستم ه ...

لعنت بهش تنها علایمی که سفت سخت چسبده بهم همینه

لکه ت چطوری ؟درد هم داری

میگن کمر درد نباشه مشکلی نیست.تورا خدا رفتی از دکترت کاملآ بابت لک بپرس حتی رگه های قهوه‌ای.

چون من زنگ میزنم مطب نمیشه حرف زد که ادم درست توضیح بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله خدا خودش داده خودشم برامون حفظ می‌کنه چیزی ک حالتو بد می‌کنه نخور فشار نیار رو خودت بدتر م ...

انشاالله عزیزم واقعاً روز بدی داشتیم 

خوردم ببینم تهوع میگیرم.جنین سالمه.خودم میدونم دیوونه م 😭

لعنت بهش تنها علایمی که سفت سخت چسبده بهم همینه لکه ت چطوری ؟درد هم داری میگن کمر درد نباشه مشکلی ...

ترشح قهوه ای بود بعد شیاف زدم دراز بودم دیگه نگاه نکردم راستش خوابم برد پاشدم رفتم دستشویی خودمو خشک کردم ترشحات ک از شیاف میاد توش قهوه ای هم هست کمردرد زیاد ندارم من آخه وقتی یبوستم میزنه به پهلو و کمر من از صبح هیچی هم نخوردم جز یه تیکه نون و دوتا دونه بیسکوییت همین

سلام عزیزم زیارتت قبول ، خوش به سعادتت جای ما رو هم خالی کن ، نی نی منو بی زحمت از دعای خیرت محروم ن ...

واااای الهه جان منم دقیقا توی واژنم تکون میخوره انگار مستقیم لگد میزنه به سرکلاژم منم خیلی ترسیدم نمیدونم چکار کنم

انشاالله که میزنه گلم منم سونو بیرون رفتم عزیزم ۹۰۰گرفت اگع همین قدم توضیح نده که هیچی دیدگه میدون ...

عزيزم چيزي نيست استراحت كن استرس نداشته باش

من كه كلا علايم ندارم

آخر هفته برم ببينم چه خبره؟! اميد به خدا

يعني چي ؟ خيليا تو همين جا من ديدم لك ديدين اما خداروشكر اتفاق بدي نيفتاده نگران نباش تو از منم ب ...

اره ولی الان بهترم خودمو جمع و جور کردم دیگه توکل به خدا 

حالا من به دکتر میگم لکه بینی دارم ببینم چی میگه سونو می‌کنه یا میگه برو شکمی انجام بده 

آخ من هم استراحت داشتم هم شیاف آمپول دلیل لک نفهمیدم اصلا