2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كي وقت دكتر داري عزيزم؟ برات آيت الكرسي ميخونم 

بعدازظهر 

صبح شکممو دیدم میخاستم دادبزنم اندازه یه سکه کبود شده یه ماه تقریبا میزنم اصلا اینجوری نشده بود از امشب ترسمو میزارم کنار خودم ببینم میتونم بزنم آخه از سوزن میترسم تازه وقتی هم میزنه من چشامو می‌بندم ک نبینم 

خودت بزنی راحت تری چون خودت دقت میکنی کجای شکم بزنی که از زیرش مویرگ رد نشده باشه،آروم میزنی تا درد ...

ترسم اجازه نمیده حتی موقع میزنه من نگاه نمیکنم چشامو می‌بندم به شکم یکم ترسناکه برام الآنم ک اندازه یه سکه کبود شده دیدم ترسیدم ولی دردش کم شده

نه عزیزم اصلا نزار فشار بده کبود میشه اذیت میشی ، انقدر سر سوزنش کوچیکه که با یه دستمال خیلی اروم رو ...

اره هیچوقت خون نمیومد کبود هم نمیشد به این شدت دیشب هم خون اومد هم خیلی کبود شد

غزیزم مال منم کبودی هر چنتا یکی میاره همون لحظه تا ۱۰دقبقه میسوزه بعدش مثل تیله سفت زیر دست 

من سوزشش برا چندتا اول بود حالا نمیدونم شرکتا فرق می‌کنه ک نمیسوزه اصلا بیستا اول خیلی سوزش داشت موقع زدن

منم با حرفت موافقم خوده ادم خیلی بهتر تزریق میکنه ، من نوک سوزنو میزارم رو پوست اگه خیلی درد بیاد بر ...

من هرشب قبل مادرشوهرم بیاد همون‌جوری ک آموزش دادن آمپول برمیدارم انجام میدم به جای زدن ک میرسه میترسم میزارم سرجاش وگرنه درست میگین خودت بهتر میدونی کجا بزنی شوهرمم قبول کنه بزنه باز با اون راحتترم ولی اون از من ترسو تره

یه مامان بابا به شدت ترسو 

بعدازظهر  صبح شکممو دیدم میخاستم دادبزنم اندازه یه سکه کبود شده یه ماه تقریبا میزنم اصلا اینجو ...

سلام تنهاترین جان

من گهگاه پیامها رو میخونم. در این مدت دیدم شما خیییلی مشکلات متعدد داری. فکر کنم علت همه اش و حساسیت زیادت بهشون استرس خیلی زیادت باشه.

عزیزم استرس برای جنینت سمه. یه کم به خودت مسلط باش. ان شاالله اینبار برای جنینت اتفاقی پیش نمیاد و بعد ۹ماه سالم در آغوشش میگیری.

درد و کبودی و سفت شدن آنوکسا هم طبیعیه. من الان حدود ۷ماه دارم میزنم هم یه جاهاییش سفت شده و هم خیلی مواقع کبود میشه. خصوصا از وقتی آسپرین مصرف میکنم کبودی خیلی بیشتر شده.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزيزم ممنون كه جواب دادي اصلا دكتر من هيچي نميگه فقط ميگه برو در هفته ديگه بيا برو ده روز ديگ ...

انشاالله که میزنه گلم

منم سونو بیرون رفتم عزیزم ۹۰۰گرفت اگع همین قدم توضیح نده که هیچی دیدگه

میدونم استرس داری بارداری ما سرا سر استرس

ساعت ۴ صبح یکم خونابه دیدم مردم زنده شدم درد سینه م کم شده گفتم تمومه دیگه احتمالا جنین سالمه که درد داشت کنده شده 😭 دیگه سایتا گشتم دیدم کم شدن علایم برای خیلی‌ها بوده وبچه ها شون سالم بغل کردن

همون لحظه ی شیاف گذاشتم خوابیدم.انشاالله که خیره 

ترسم اجازه نمیده حتی موقع میزنه من نگاه نمیکنم چشامو می‌بندم به شکم یکم ترسناکه برام الآنم ک اندازه ...

منم از آمپول میترسم. بعد این همه مدتم ترسم ذره ای کم نشده. ولی خودت بزنی راحت تری. یهو سوزن رو فرو کن. چشماتم نبند یه وقت اشتباه میزنی یا کج میزنی و متوجه نمیشی🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....