2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048146 بازدید | 684647 پست
انشاالله اونم توش نی نی هست یه باره خدا بهت ۳تا بچه هم دختر هم پسر بده که این روزای سخت برات جبران ...

خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم

منم خیلیییییییی سختی کشیدم واز طرفی دیگه نه سنم اجازه دوباره انتقال دادن میده نه جنین دارم

الهی دامن همه خواهرم سبز بشه انشاالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت مرسی عزیزم اره پام کلا خوب شد دردش  اما حالتا بارداری داره کم میشه خیلی نگرانم ولی سعی ...

خداروشکر پات خوب شده عزیزم ولی برا حالت های بارداریت نگران نباش من از خیلیا شنیدم حالت های بارداری میاد و میره یه روز شدیده یه زور کلا قطع میشه یه روز کم میشه اصلا بد به دلت راه نده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شیوه مراکز فرق میکنه عزیزم احتمال ضخامت کم بوده من روز ۹ضخامت ۹بود فقط‌ با ۳تا استرادیول

ااره شاید من روز 12 ضخامتم 10 بود کم کم گرفتگی از بعد ظهر شروع شده بعضی وقتا رحم تیر میکشه حتما قرص و شیاف باعث شده چون امپول پروپزسترون قطع شده دیروز از امروز واژینال شیاف میزارم 

توکل به خدا ان شاالله خیره خودمو سرگرم میکنم ک بهش فک نکنم تا فردا 

کارخوبی میکنی خدابزرگه انشاالله فردا خوش خبر میای

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عه جدا؟ممنون عزیزم هرکی یه مدلی دلسردم میکنه از عوارض گرفته تا هزینه هاش

من تا حالا چند سری پانکچر و انتقال انجام دادم،خپ عوارض که داره ولی دوست داشتم صاحب اولاد بشم عوارضشم به جونم خریدم.حالا شما دوست داری از هر دومیوه داشته باشی،از تو حرکت از خدا برکت.بنظر من باحرف هیچکس دلسرد نشو،برو جلو

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم دلم انشالله هر دوتاش برات بمونه🙏🏻 چطوري حس ميكني؟ من اصلا هيچكدام را حس نميكنم از كجا ميزو ...

عزیزم جواب دادم نمیدونم چی شد.

من سونو برام توضیح داد اول قل اول نشون داد که وسط رحمه بعدش قل دوم که سمت چپ

آخرم قل سوم سمت راستم که سااک خالی بود