2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
[QUOTE=296253431]۳۱ ، روزی ۵ تا استرادیول ، دوتا آمپول و سه تا شیاف پروژسترون[/هUOTE] سنت خوبه عزیز ...

نه عزیزم هنوز برام آسپرین هم ننوشته

قرار فردا برم مطب برای تشکیل پرونده از ماماشون میپرسم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنونم فدات شم باشه.کدو حلوای سخت پیدا میشه انشاالله گیر بیاره برام بامیه هم میگم بگیره کره از دیرو ...

قربونت انشاله بهتر میشی این چند هفته بگذره ، برای تهوعت چرا چیزی نمیده دکترت ؟ اگه تهوعت کمتر بشه بتونی درست غذا و مایعات بخوری خیلی شرایط بهتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت انشاله بهتر میشی این چند هفته بگذره ، برای تهوعت چرا چیزی نمیده دکترت ؟ اگه تهوعت کمتر بشه بت ...

دیمترون داده الهه ولی میگن یبوست میاره قطع کردم

چون یبوستم بی نهایت داره اذیت میکنه

اصلأ نمیدونم طبیعی تا این حد

میترسم کارم به بیمارستان بکشه.چون لکه بینی دارم اصلأ نمیتتونم زور بزنم.رو سنگ خشک میشم

یاشب تا صبح حس دفع دارم ولی نمیشه 

ایجونم بلاخره رسید اون روز شکر خدا هر روز برات آیت الکرسی میخونم.خیلی مارا شرمنده خودت کردی انشاال ...

ممنون ازمحبتت

لطف می کنی آترین جونم

نگوگلم شمایه دونه ای گلی

خدانینیاتو حفظ کنه🌺🌺🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
انشاءلله به سلامتی عزیزدلم خیلی مراقب خودت باش  به علائم اصلا توجه نکن چون آدم اصلا متوجه نمیش ...

مممنون گلم بله رعایت میکنم انشالا که منم مثبت بشم به لطف شما عزیزان

عزیزم ممنونم که ارزش دونستی برام پست گذاشتی چشم عزیز دلم.فقط کیوی وشلیل نخوردم بقیه ش میخورم جواب ن ...

اترین جون کیوی پرتقال ، انجیر ، کاهو و روغن زیتون عالی هستن امتحان کن ، انجیر خیس کن ناشتا بخور کنارش داروهایی که پزشکت داده رو استفاده کن  ایشالله جواب میگیری 

ممنون ازمحبتت لطف می کنی آترین جونم نگوگلم شمایه دونه ای گلی خدانینیاتو حفظ کنه🌺🌺🙏🙏🙏

Sary جون به سلامتی تاریخ انتقالت هم معلوم شد ، خدا بخواد روزای انتقالمون تقریبا همزمان ، منم ۲۸ ام انتقالمه ایشالله گل پسریا رو میاری خونه میچسبن به دلت 😍

دیمترون داده الهه ولی میگن یبوست میاره قطع کردم چون یبوستم بی نهایت داره اذیت میکنه اصلأ نمیدونم ط ...

آخی عزیزم میدونم خیلی سخته ایشاله به زودی بگذره ، بگو قرص تهوعتو عوض کنه . ب۶ خوبه یبوستم نمیاره . شاید دکترت قرص بهتری هم بده بهت عزیزم 

ببخشید عزیزم پی ار پی چی عس؟

پی آر پی یا پلاکت درمانی، روش درمانی  که با پلاسمای غنی از پلاکت از خون خود فرد تهیه میشه و در واقع پلاسمای غلیظ شده خون هست که با مقادیر زیادی پلاکت و فاکتورهای رشد، غنی شده است و چند روز قبل انتقال وارد رحم میکنن  شانس مثبت شدن رو بالا میبره 

سلام عزیزم قربونت شما خوبی گل پسرا خوبن؟حق داری عزیزم من با یه بچه همش وقت کم میارم چه برسه که دوتا ...

ممنون ساراجون خوبن پسرا سلام میرسونن☺️

ماشاالله خانم شده پس انشاالله خدا حفظش کنه،  بچه ها خیلی زود بزرگ میشن😍❤️