2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
نه عزیزم فقط ی روز یکی دوستان گفت یقاشق روغن زیتون بخور اب گرم پشت سرش بخور که حالت تهوع شدید گرفتم ...

نه ولرم روبه گرم کمی به نظرم امتحان کن واقعا هر نیم ساعت بخورها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو داپلر از رگ های پا نوشته امروزم جایی پیدا نکردم ک بگیرم فردا ک میخام برم دکتر یه جا انجام میدم& ...

کمر درد دلدرد مشکلی نداره من همین لحظه ی که تایپ میکنم درد پریودی دارم.من لک هم دارم تیره 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت شیوا جان    ...

قربونت برم نفسم قبول باشه❤️❤️❤️🙏🙏🙏

انشاءلله تو هم همینطور و تمام کسایی که منتظر اون لحظه هستن مراقب خودت باش😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نه والا استرس نداشتم بدنم گرم بود پاهام به طور عجیب یخ خودمم نفهمیدم 

امروز روز چندم انتقالت؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

[QUOTE=296253431]۳۱ ، روزی ۵ تا استرادیول ، دوتا آمپول و سه تا شیاف پروژسترون[/هUOTE]

سنت خوبه عزیزم.پروژسترونت خیلی زیاده دوفاستون هم که داری  اونم جز پرژسترونه حتماً یاداوری دکترت بکن شاید خونریزی داشتی زیاد کرده یادش رفته بگه بعدش کم کنی

انوکسان واسپرین داری ؟

باشه عزیزم من سر ی انتقالم دکتر داد بهم دایمیتکون الهه جان میشه پربیوتیک سه تا بخورم دو روزه کره م ...

نمیدونم والا ضرر داره یا نه من همون قدر که دکترم داره میخورم عزیزم ، باز میخوای بپرس ازش

دبروز صبح انتقال دادم 

انشاءلله به سلامتی عزیزدلم خیلی مراقب خودت باش 

به علائم اصلا توجه نکن چون آدم اصلا متوجه نمیشه 

کمر درد و دل درد طبیعیه پس به خودت از این لحاظ استرس نده

غذاهای آبکی بخور یبوست تو این دوران نگیریم بهتره