2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها به من گفتن باید عکس رنگی بگیرم.یعنی برا تعیین جنسیت هم باید گرفت‌؟نگرانم.بچه ها از الان فولیک اسید بخورم؟گفتن تازه شروع کردی سه چهارماه طول میکشه تا انتقال.فولیکوفر میخورم خوبه؟شوهرم چی بخوره ارمایشش خوب باش و تقویت بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا نشنیده بودم 

سونو داپلر برای جنین مینویسن اما باید سونوکرافیست ماهر باشه که زود همه چی برسی کنه چون اشعه ای که میده اب دور جنین گرم میکنه

برای وضعیت تو واجبه وخطری نداره لختگی خون دست کم نگیر عزیزم فوق‌العاده خطرناکه برای خودمون 

انوکسانت آب اشکالی نداره بزار تو در یخچال نیم ساعت قبل از تزریق بزار بیرون البته سردشم مشکلی نداره چ ...

اترین جون برای یبوستت آب گرم هر نیم ساعت یک لیوان امتحان کردی ؟سخته آدم ی پاش دستشویی ولی خوب میکنه من دیروز و پری روز یبوست بودم دیروز که انتقال دادم از ترس یبوست همین آب گرم که دکتر گفت هر نیم ساعت خوردم با هر 8 ساعت ی قاشق لاکسی ژل الانم بیرون روی دارم گلاب به روت 😅😅

سونو داپلر برای جنین مینویسن اما باید سونوکرافیست ماهر باشه که زود همه چی برسی کنه چون اشعه ای که می ...

سونو داپلر از رگ های پا نوشته امروزم جایی پیدا نکردم ک بگیرم فردا ک میخام برم دکتر یه جا انجام میدم 

دیروز ک پیاده روی کردم درد پا خیلی کم شد باز کمردرد 

کلا خیییییییلی بی حالم خیلی کسلم و عصبی 

چند سالته و چنتا استرادیول داری چنتا پروژسترون ؟

۳۱ ، روزی ۵ تا استرادیول ، دوتا آمپول و سه تا شیاف پروژسترون

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
من الان باز تمام دردا پریودی دارم خیلی میترسم

تنهای تمام این علایما من رد کردم منم حالتام کم شده درد سینه کم زیاد میشه

تهوع میره ومیاد فقط معده دردم بهتر شده

دل درد کمر دردت مال راه رفتنه گفتم که روزی که سونو رفتم با روزی که دکتر رفتم شب تا صبح درد سقط یعنی به همون شدت که صبح لکه بینی کردم.

انشاالله برای عر دوتامون خیره.منکه فقط جنین سمت چپی حس  میکنم داره رشد میکنه چون نم نمک درد داره

ولی قل اول اصلا حسی نداره بنظرم سقط شده 

این شربت همون لاکسی ژله یا لاکتوزه یانه ؟

نمیدونم به اسمای دیگش دقت نکردم سفید مثل شیر میمونه بو نعنا هم داره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
4 روزه بود گلم جنینات؟من موقع انتقال پاهام یخ بود انگار خون نمیرسید بهش

به نظر خودم که چهار روزه بود اما دکتر آزمایشگاه روبرگه جنین نوشته سه روزه

شاید استرس داشتی که پاهات یخ بودن

به نظر خودم که چهار روزه بود اما دکتر آزمایشگاه روبرگه جنین نوشته سه روزه شاید استرس داشتی که پاهات ...

نه والا استرس نداشتم بدنم گرم بود پاهام به طور عجیب یخ خودمم نفهمیدم 

اوووووووو چخبره ؟ دوفاستون چرا ؟ من سه تا استرادیول دیول دارم که از فردا یک هفته ی هفته یکی کم میشه ...

دوفاستونو از وقتی که خونریزی کردم نوشت هر ۶ ساعت یه دونه

خانمی دکتر نگفت خونریزیت قطع شد کم کنی ؟ آسپرین وانوکسان داری ؟

نه عشقم هنوز برام ننوشته

حتی نگفت وقتی خونریزیت تموم شد قطع کنی

اترین جون برای یبوستت آب گرم هر نیم ساعت یک لیوان امتحان کردی ؟سخته آدم ی پاش دستشویی ولی خوب میکنه ...

نه عزیزم فقط ی روز یکی دوستان گفت یقاشق روغن زیتون بخور اب گرم پشت سرش بخور که حالت تهوع شدید گرفتم آوردم بالا

اینم امتحان میکنم منظور اب ولرمه یا نه کمی لبسوز باشه ؟