2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
آفرین دقیقا همینطوره

تو مرکز ناباروری بودم به همسرم گفتم با بچه ها توماشین باشه چون اونجا خانمایی هستن که باردارنمیشن دلشون نشکنه.بعد دیدم یه خانومه با دوتا دختراش اومد باهم همکلام شدیم گفتم دخترامو واس این موضوع نیاوردم تو مرکز گفت نه من میارم عادیه دیگ.خلاصه بچه هام اذیت میکردن به شوهرم گفتم بیارشون بالا .اومدن اونجا هم هواش خنک بود همم گفتم خلوت بشینن اونجا.چنتا خانوم اونجا بودن یکیشون بچه هامو دید به به یکی دیگ میگفت بعضی هام اینجورین دیگ خدا فقط دامنتو سبز کنه.😔خیلی ناراحت شدم

ممنون از محبتت.الانم واس این حرفش داغونم😭اره عزیزم تا خدا نخواد نمیشه.

خودت ناراحت نکن خب راضیش بکن تا آزمایش ها رو انجام بده و وارد سیکل بشی به امید خدا صاحب پسرهای ناز میشی

توی شهر ما دو خوانواده رو می شناسم ۳ دختر داشتند رفتند برای تعیین جنسیت باز دو قلو دختر و پسر گیرشون اومد 

شاید تقدیر ما هم با ای وی اف نوشته شده توکل کن به خدا ان شاالله بهترین راه رو سر راهت میزاره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت ناراحت نکن خب راضیش بکن تا آزمایش ها رو انجام بده و وارد سیکل بشی به امید خدا صاحب پسرهای ناز م ...

مممون گلم .دعا میکنم  هیشکی آرزو به دل نمونه هر آرزویی دارن که خیر و به صلاحشون زود محقق بشه.عه مگ تعیین جنسیت نبودن که یکی دختر و یکی پسر شده؟

مممون گلم .دعا میکنم  هیشکی آرزو به دل نمونه هر آرزویی دارن که خیر و به صلاحشون زود محقق بشه.عه ...

از دور شنیده بودم که رفتند ای وی اف واسه پسر ؛ دیگه نمیدونم جریانش چطوری بوده 

خونواده ی هستند که بچه دوست دارند شاید یک دونه جنین پسر داشته  خواسته دختر هم بزاره ؛ اینو از ذهن خودم میگم😃

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت شیوا جان 

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت 

انشاالله به آرزوت برسی 

الهی به زودی قلب جوجه هات بشنوی و صاحب فرزندانی سالم بشی عزیزم 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

✔️bpyk-20

21-الهه-elahe✔️

✔️poweroflover-22

23-پروانه21✔️

24،-نیاز✔️

✔️rosev.10_25

✔️sarayyyyy_26

✔️happygirs_27

✔️shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@shiva_ab    

انشاالله که مثبتی عزیزم من جز لکه بینی بقیه ش داشتم 

ممنون عزیزم خداخیرت بده خدا بچت وبرات حفظ کنه صحیح وسالم بغلش کنی ان شاالله.

۹میشه یه صلوات مهمونم کنید تا یه نی نی بیاد تودلم خیییلی منتظرم.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.
خانوما یه سوال،من دیروز روز هفتم پریودم بود داروهای پانکچرو استفاده میکنم،دیروز خیلی ترشحات تخمک گذا ...

منم روز نهم سیکل پانکچر هستم به سلامتی کی پانکچر داری؟

عزیزم تاپیکتونو خوندم شما برای ساروگیت شدن این همه کار انجام دادید برام جالب بود،کدوم شهر هستید؟

سلام عزیزم بله همه این کار هارو انجام دادم تا نتیجه بده کارمون. چون قرار بود اگر خدای نکرده اینسری هم منفی شد دیگه بیخیالش بشیم که خداراشکر همه چیز بخوبی پیش رفت. مازندارانی  هستم گلم 

خدایا شکرت