2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
باشه عزیزم با دکتر داخلی ؟ الهه میشه همزمان از قرص شربت استفاده کرد یا دونمونه قرص شما پروبیوتیک ر ...

من یه پروبیوتیک هر روز دارم ، یکی هفته ای ۱ بار ، یه پودرم هفته ای ۱ بار ، شربتم دارم که هر وقت حس دارم داره سمت یبس شدن میره میخورم ولی اوایل که دکتر داد یبوستم زیاد بود روزی ۳ وعده گفت بخور ، دکتر من فوق تخصص گوارش بود نمیدونم داخلی هم شاید خوب باشه عزیزم

الهه جون بهتری دیگه درد نداری؟

ممنونم سحر جون ، خداروشکر در کل خیلی خیلی بهترم عزیزم ، نه دیگه شکر خدا درد زیر ناف نگرفت انشاله دیگه نگیره . همون پهلو و ایناس که طبیعیه . ولی عزیزم همش دراز کش هستم ۱ دقیقه میرم دستشویی حتی دستامو با سرعت میشورم که زود برگردم . انگار ترسش تو وجودم مونده با اینکه هی به خودم روحیه میدم ولی ته دلم میترسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ایشاله این دختر شیطون زود بیاد بالا سرجاش خیلی شرایط بهتر میشه ، تو در چه حالی عزیزم ؟ 

خدارو صدهزار مرتبه شکر که بهتری گلم😍😍🥰 منم خوبم خداروشکر منم همش دراز کشیدم یه کم توی خونه راه میرم درد زیردل میگیرم دوباره سریع میرم میخوابم هفته ای یکبار هم یه حمام پنج دقیقه ای میرم 

دیگه نباید بری سونو؟ من دو هفته دیگه برام سونو نوشته

خدارو صدهزار مرتبه شکر که بهتری گلم😍😍🥰 منم خوبم خداروشکر منم همش دراز کشیدم یه کم توی خونه راه می ...

خداروشکر انشاله تا اخر عالی پیش بره همه چی ، نه عزیزم سونو دیگه ننوشت گفت بیا برای آمپول ، ولی خودم دلم میخواد یکم که گذشت برم سونو نزدیک خونه نی نی رو ببینم 

انشاالله ... حالا ببینم واقعا میتونم سری بعدی درکار باشه و برم دنبالش واقعا صفر صفریم فعلا ولی چشم ح ...

خدابزرگه.انشالله‌خداجواب‌دل‌مهربونت‌میده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خدارو صدهزار مرتبه شکر که بهتری گلم😍😍🥰 منم خوبم خداروشکر منم همش دراز کشیدم یه کم توی خونه راه می ...

من از ترسم حموم نمیرم با دستمال نم دار تمیز میکنم خخخ   هی همسرم میگه چیزی نمیشه بیا روی توالت فرنگی بشین سرتو بشور مثل اون دفعه سریع برو بیرون میگم نه تمیزم   بعد چند ساعت بعد دلم که میگیره میگم کاش میرفتم حموم ، میگه بیا ببیرمت میگم نه میترسم خخخخ اوضاعی داریم 

نمیشه شهر دیگ باید بره ۳ساعت راهه

رفتی شهر دیگه توی هتل یا هر جا  اقامت می کنی بگیره تو ببر ازمایشگاه 

به چه دلیل میگه نمیدم؟شوهر منم می گفت نمیدم دیگه مجبورش میکردم توی خونه می گرفت خودم می بردم آزمایشگاه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
باشه عزیزم با دکتر داخلی ؟ الهه میشه همزمان از قرص شربت استفاده کرد یا دونمونه قرص شما پروبیوتیک ر ...

عزیزم ۲ تا خوراکی یادم افتاد برات مینوسیم اصلا تو بارداری ضرر نداره حتما حتما بخور برای یبوست 

یکی کدو حلوایی یا همون کدو تنبل ،فوق العاده برای یبوست عالیه 

یکی هم بامیه خورشتی ، همون ها که توی خورشت میریزن سبز رنگه توش دونه داره . 

این ۲ تا رو حتما امتحان کن مطمئنم جواب میگیری 

کلا شما چون تهوع داری غذای خشک میخوری حتما بخاطر اینه دارو روت جواب نمیده ، اینا که برات نوشتم به همراه زیتون و کره توی غذاها تجربه من هست هر چی یادم میاد برات مینویسم انشاله بهتر بشی . راستی من از طب سنتی یه دارو گیاهی هم گرفتم اسمش گلقنده مخصوص زمان بارداریه اونم برام خوب بوده خداروشکر 

بچه هاااا توجهههه لطفااا!!!

واقعا چرا ما همه چيو پيچيده ميكنيم چرا سعي ميكنيم در لخظه زندگي نكنيم!!! چرا واقعا دنبال علت هرچي ميريم كه لحظمون زهرمار بشه بهمون!!!!

ببينيد بتا تو بارداري فقط يه عدده كه هر ٤٨ساعت يك و نيم تا دو برار شدنش نشونه رشد جنينه يعني نه ميشه گفت بتا بالا باشه خوبه نه اينكه پايينه خوبه نه بالا باشه حتما حتما درقلوعه يا سفتتر چسبيده يا دختر يا پسررررر مطلقاااا عدد بتا با هيچكدوم اينا رابطه مستقيمي نداره… من دوتا خارج رحمي داشتم با مدل هاي مختلف با بتاهاي مختلف… بارداري طبيعي داشتم اونم يجور… اي وي اف كردم بتام هر ٤٨ساعت سه برابر ميشد گفتم حتما دوقلوعه خوب دوقلو نبود كه هيچ فقط يه ساك بود كه اونم خواست خدا نموند…پس بالا بودنش نه ربطي به دوقلو بودن داشت نه ربطي به سفت تر چسبيدنش… خوب اين از اين، شد و انتقال دومم كه بتام حدود نهصد اينا بود دوقلو بود و دختر پس بتاي معمولي بود خيلي بالا نبود كه ميگن پايين باش پسره پس بازم به جنسيت ربط نداشت…. ممكنه يكي با بارداري بالا دوقلو باشه يكي با بتاي پايين منظور من اينه اينا باهم رابطه مستقيم ندارن و همديگه رو تاييد نميكنن!!!!

حالا اينم به شما بگم نيكاد جان پس اونايي كه براي بار اول آزمايششون به كل منفي ميشه و آزمايش دومشون تازه مثبت ميشه پس چي؟ پس دكترا يه چيزي ميدونن كه اكثرشون به آزمايش ذوم تاكيد دارن، حالا بماند بودن كسايي كه آزمايش دومشونم منفي شد بازم باردار بودن،،،، من پنج بار مدلهاي مختلف حاملگي رو تجربه كردم تو هر كدومشون يجور بودم حتي يه نسخه واسه خودم نميتونم بپيجم پس هركس يجوره لطفا كام خودتونو تلخ نكنيد من تو انتقالام هزاردرصد افكارم مثبت بود مثبت نگاه ميكردم مثل يه پر خودتونو سلك كنيدو تو دستاي خدا بسپاريد.

آترين جان شما كيوي رو امتحان كن، نه يكي دوتا، اللن كه يبوستت شديده بار اول يه بشقاب پر كن بخور مثلا پنج شش تا با هم… از من بشنو و انجام بده

البته چيزهاي ديگه هم هست كه بگم ولي كيوي بي خطرترين و جوابده ترينه تو بارداري فقط لطفا براي امتحانم شده بخور بعدش ديگه راه افتاد روزي دوتا سه تا بخور سبزي زياد بخور مهصوصا تره، انجير خيس خوردع بخور شليل ميوه هاي فصلي همشون خوبن