2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهه جان سطل اشغال دستشوی میزارم پاهام جمع میکنم تو شکم بازم اخه بنظرتون یبوست به این شدت مشکل دبگ ...

عزیزم اگر نگرانی یه ویزیت آنلاین متخصص گوارش بگیر ولی بنظر من بخاطر تهوعت مایعات نمیخوری بخاطر اونه ، داروها هم که هست . دلیلش هر چیه نباید بزاری انقدر فشار بیاره بهت 

آها 😘💓

من خودم از اول بارداری نفخ شدید داشتم خیلی اذیتم میکرد ، بیمارستان که بستری بودم فوق تخصص گوارش ویزیتم کرد بهش گفتم و یه قرص داده وسط غذا جویدنیه دایمتیکون ، خدارو صد هزار بار شکر خیلی راحت شدم . شمام بنظرم با دکتر گوارش ویزیت بشی یه راهی براش پیدا میکنه راحت میشی ایشاله

والا اترین جون سونو انومالی جریان خون جفت اندازگیری کرد نرمال بود من یه دونه انوکسا میزنم لکه بینی ش ...

خوب خداراشکر عزیزم خونت عالیه پس

انشاالله بهش احتیاج پیاد نکنی دوستم که سه قلو باردار بود

گفته اینبار به توصیه اون حلیم خوردم.پریشب تو 30هفته 4روز کیسه اب یکی از بچه ترکید سزارین شد اونم نداشت

فقط تا سونوی قلب داشت اسپرینم تا مثبت شدن داشت 

سلام من روز ۱۳ انتقالم روز دهم اندازه دوقطره لکه بینی داشتم سریع قطع شد علائم خاصی ندارم،بدنم خیلی سرد وگرم میشه بعضی موقع ها پاهام یخه بعضی موقع ها داغ داغ ،کسی تجربه منو داره ؟

۹میشه یه صلوات مهمونم کنید تا یه نی نی بیاد تودلم خیییلی منتظرم.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.
عزیزم اگر نگرانی یه ویزیت آنلاین متخصص گوارش بگیر ولی بنظر من بخاطر تهوعت مایعات نمیخوری بخاطر اونه ...

باشه عزیزم با دکتر داخلی ؟

الهه میشه همزمان از قرص شربت استفاده کرد یا دونمونه قرص

شما پروبیوتیک روزی دوتا میخوری نمیشه سه تا بخورم ؟

دیگه روم نمیشه زنک برنم مطب