2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
والا منکه از اول بارداری تا الان پا درد دارم مخصوصا شبا دکتر هم فقط منیزیوم و کلسیم گفت مصرف کنم من ...

منم خیلی درد زیر دل بالای کشاله ران ،از سمت راست و چپ دارم خصوصا سمت راست،بعلاوه کمردرد...

من همه داروها ر دارم😔تو نی نی سایت خوندم آب هویج بعد سه ماهگی مشکلی نداره مصرفش و این درد ها ر میخوابونه .موندم استفاده کنم یانه؟

من از شدت درد نمیتونم قدم از قدم بردارم. همش دراز کشم،زندگی م مختل شده.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دقیقا اون قسمتی که موقع انتقال دستیار دکتر اونجا رو برا سونو فشار میداد تا دکتر خوب ببینه و انتقا ...

ممنون گلم انشالا آره راس میگی انگار همون جاس که دستگاه سونو کذاشتن آره حالت سوزش مانند داره بله جهاد انتقال دادم انشالا که چسبیده باشن

چه جالب نمیدونستم جنین شناس که گفت خیلی خوبن جنینات منم کلی قند تو دلم آب شد انشالا که چسبیدن 

شکر خدا عزیز دلم ♥️

خودت مامان بدون فقط‌ فقط تا یهفته استراحت کن تا وقتی جنین شروع کرده به چسبیدن با فعالیت زیاد کنده نشه دوباره بیوفته بیجای دیگه دوباره بخواد انرژی بزاره

من تحلیلم اینه که جنین تا نتونسته کامل بچسبه با هر حرکتی میتونه کنده شه.ساید اشتباه باشه ها

ولی با استراحت ضرری بهت نمیرسه.اب زیاد بخور فقط برای کارای ضروری بلند شو 

خطرش برا خودم باشه به جون میخرم فقط برا اونا مشکل نداشته باشه حالا من. پیاده روی میکنم از امروز خیلی ...

این چه حرفی دختر ما باید سالم باشیم تا مادر خوبی باشیم

البته خودمم همینجورما.اما این فکر اشتباه عزیزم

حتماً برو دکتر بنظرم فقط عوارض بارداری 

شکر خدا عزیز دلم ♥️ خودت مامان بدون فقط‌ فقط تا یهفته استراحت کن تا وقتی جنین شروع کرده به چسبیدن ب ...

اره استراحتم واسه دستشویی بلند میشم یکمم آروم راه میرم آب هم میخورم از دیروز یبوست شدم کاش برطرف بشه دکتر گفت شیر منیزیم هر 8 ساعت بخور از دیروز خوردم ولی فرق نمیکنه

مرسی عزیزم که کامل توضیح دادی،منم خیلی وقته لب به لبنیات نمیزنم،کافئین نمیخورم،به خصوص هفته ای که بخ ...

خواهش میکنم

خیلی کار خوبی میکنی واقعا برای ما اندو داریم سمه

منم پارسال پریود میشد سه روز اول دستمو دخترمو همسرم میگرفتن میبردن سرویس

مثل روز اول زایمان کل شکمم انگار پاره بود حالت تهوع شدید حتی نفس میکشیدم درد شدید میگرف شکمم میخواستم بخندم میمردم

همش آرزو مرگ میکردم چون دردش قابل تحمل نبود

بعد یاد گرفتم شیاف دیکنوفناک گذاشتم ی دونه هم قرص هیوسن میخوردم کاملا خوب میشدم سه ماه اینکارو کردم بعدش دیگه فعلا درده سراغم نیومده

سونو کنن میفهمن آزاد شده یا نه ولی بعید میدونم روز نهم آزاد بشه نگران نباش

بابت عملت و باز برگشتن فیبرومت خیلی ناراحت شدم خدا کمکت کنه عزیزم

چون همدردیم خوب میفهممت امیدوارم اینبار کلی جنین با گرید خوب برات تشکیل بشه🙏🏻🤍

سحری رفتی دکتر یاداوری بکن چون دوقلو هستی البته سنت پایین خداراشکر البته اگه خونرسانی به حفت کم با ...

والا اترین جون سونو انومالی جریان خون جفت اندازگیری کرد نرمال بود من یه دونه انوکسا میزنم لکه بینی شروع میشه دیگه دکترم گفت ولش کن نمیخواد بزنی😍😍🥰🥰 منم کلی خوشحال شدم🥰

این چه حرفی دختر ما باید سالم باشیم تا مادر خوبی باشیم البته خودمم همینجورما.اما این فکر اشتباه عزی ...

دکتر خودم امروز نیست تا شنبه دکتر قلب هم آنلاین وقت گرفتم حالا با دکتر قلب صحبت کنم دیدم راه حل نداره میرم بیمارستان 

راست میگی ما باید سالم باشیم تا بچه های سالم به دنیا بیاریم و بزرگ کنیم ولی من خودم اینقد سختی کشیدم تحقیر شدم ترحم دیدم  حرف شنیدم ک دیگه صبرم تموم شده از خدا خاستم تو این راه پا گذاشتم دست پر برگردم به بزرگیشم ایمان دارم معجزه هاشم دیدم تو زندگی توکل به خدا ان شاالله ک چیزی نیست و نباشه ان شاالله خدا به هرکس داده صحیح و سالم براش نگه داره هرکس هم نداره خدا دامنشو سبز کنه توکل به خدا