2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
نه عزیزم هیچی نشده لختگی خون تو این سن بارداری فقط‌ برای خودمون خطر سازه منم همینجوریم یروز تهوع کم ...

خطرش برا خودم باشه به جون میخرم فقط برا اونا مشکل نداشته باشه حالا من. پیاده روی میکنم از امروز خیلی استراحتم زیاده تو خونه راه میرم ولی کم تنبل هم شدم مایعات هم دو سه روزه کم میخورم حالمو بد میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم من خیلی مزاحم شما میشم شما هم داشتید؟

نه قربوونت برم چ حرفیه عزیزم😘 نه من تو هیچ کدوم انتقالام نداشتم. فقط تو این اخری روز دوم داشتم ک اونم میگن ب خاطر اسپکولوم هست که طبیعیه .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من دوتا جنین 4 روزه انتقال دادم سمت راست رحمم ی نقطه درد داره کسی اینطور بوده؟

من دقیقا اون قسمتی که موقع انتقال دستیار دکتر اونجا رو برا سونو فشار میداد تا دکتر خوب ببینه و انتقال بده اون قسمت درد داشت همش و ی جور احساس سوزش داشت اون قسمت‌ سمت راستمم بود.

ان شالله ۱۴ روز دیگه خوش خبر باشی😍

جهاد امتقال دادی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربانت امروز یاسین میخونم برای شما و حورا جان که امروز انتقال داده الهی هر دو با بتای بالا دستتون پر ...

عه حورا جان هم امروز بود انتقالش؟

خانوما یه سوال،من دیروز روز هفتم پریودم بود داروهای پانکچرو استفاده میکنم،دیروز خیلی ترشحات تخمک گذا ...

نه عزیزم ترشح بدلیل بالا رفتن , هورمون lh هست تا زمانی که آمپول میزنی نمیزاره آزاد شن 32ساعت

قبل از تخمک کشی دوتا مپول آزاد سازی فولیکول میده 

خانوما یه سوال،من دیروز روز هفتم پریودم بود داروهای پانکچرو استفاده میکنم،دیروز خیلی ترشحات تخمک گذا ...

طبیعیه منم هم درد تخمک گذاری داشتم هم ترشحاتو ولی آزاد نشده بودن. فقط ی بار دو تاش ازاد شد اونم از قبل دکتر گفته بود چون سایز اون دو تا زیادی رشد کرده بود و با بقیه خیلی فاصله داشت. نگران نباش

والا منکه از اول بارداری تا الان پا درد دارم مخصوصا شبا دکتر هم فقط منیزیوم و کلسیم گفت مصرف کنم من ...

سحری رفتی دکتر یاداوری بکن چون دوقلو هستی

البته سنت پایین خداراشکر

البته اگه خونرسانی به حفت کم باش سونو میگه با اجازه دکترت انوکسان بزن