2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم برای من روز دوم لانه گزینی کرد چون همون روز حالم به شدت بد شد  افت قند داشتم دست و پاهام ...

4 روزه بود گلم جنینات؟من موقع انتقال پاهام یخ بود انگار خون نمیرسید بهش

نمیدونم یه استرس بدی افتاده به جونم اینقد فکرم درگیره هم انوکسا هم آسپرین باز این پا درد چیه

والا منکه از اول بارداری تا الان پا درد دارم مخصوصا شبا دکتر هم فقط منیزیوم و کلسیم گفت مصرف کنم من اسپرین و انوکسا هم ندارم من انقد پادرد دارم همش همسرم از خواب بیدار میکنم پاهام ماساژ بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یه سوال،من دیروز روز هفتم پریودم بود داروهای پانکچرو استفاده میکنم،دیروز خیلی ترشحات تخمک گذا ...

نه عزیزم ازاد نمیشه بخاطر این رشد تخمک ها استروژن بالا میره ترشحات زیاد میشه من انقد ترشحات داشتم پد میذاشتم همش

خیلی خیلیییییییی مبارکه عزیزم الهی بچسبن بهت اشکال نداره روزای انتقال تخمدانا واکنش نشون میدن 

ممنون مامان اترین عزیز انشالا که مثبت بشم نه درد تخمدان ندارم خود رحم سمت راست درد داره ی قسمت کوچیکش

دکتر نگفت شیافتو زیاد کنی ؟ من خیلی وول میخورم خدا خودش بهم رحم کنه ولی لکه بینی ندارم روزی ۳تا شیاف ...

اوووووووو چخبره ؟ دوفاستون چرا ؟

من سه تا استرادیول دیول دارم که از فردا یک هفته ی هفته یکی کم میشه.

روزانه دوتا شیاف دارم پرژسترونم همیناس 

والا منکه از اول بارداری تا الان پا درد دارم مخصوصا شبا دکتر هم فقط منیزیوم و کلسیم گفت مصرف کنم من ...

جدی خب پادرد من یه طرفه یه پا درد داره بعد از جای تخمدانم به واژنم تیرمیکشه پهلوم درد میگیره شکمم سمت راست ورم داره ران پام درد می‌کنه گرفته ساق پامم مورمور می‌کنه دیشب اینقد توخواب از درد پا ناله کردم نمیدونستم بلندشم و بچرخم

از لحظه گذاشتن لانه گذینیشون شروع میشه مخصوصا اگه هچینگ بودن.بسته به تقسیم سلولیشون بعضیاشون ...

چه جالب نمیدونستم جنین شناس که گفت خیلی خوبن جنینات منم کلی قند تو دلم آب شد انشالا که چسبیدن 

جدی خب پادرد من یه طرفه یه پا درد داره بعد از جای تخمدانم به واژنم تیرمیکشه پهلوم درد میگیره شکمم سم ...

انقد نگرانی یه ازمایش غلظت خون میدادی اورژانسی بده دو ساعته جواب میده 

من دوتا پاهام درد میکنه ولی تیر کشیدن واژن هم دارم که بخاطر افزایش خونرسانیه

منم خورشتی با نون خوردم کلا معده من به بادمجون واکنش نشون میده  میگم خب الان دور پا درد دارم و ...

نه عزیزم هیچی نشده لختگی خون تو این سن بارداری فقط‌ برای خودمون خطر سازه

منم همینجوریم یروز تهوع کمتره یروز بیشتر

درد سینه هم همینجوره یروز شدید یروز کم 

یروز زیر بغلت درد میکنه یروز مرکز سینه خلاصه که این جوجه ها مارو اسکل کردن 😀

انقد نگرانی یه ازمایش غلظت خون میدادی اورژانسی بده دو ساعته جواب میده  من دوتا پاهام درد میکنه ...

خب فقط بگم آزمایش غلظت خون میخام من ازم خون هم بگیرن میفهمم چون هر دفعه خون میدادم خونم سیاه بود ولی دوبار اخیرا دادم خیلی خونم رقیق و خوشرنگ بود الکی برم خون بدم بیام رنگشو ببینم😁

سلام عزیزم وقتی روی توالت فرنگی میشینی باید یه چهار پایه کوتاه بزاری زیر پاهات که زانوهات بیاد بالا ...

الهه جان سطل اشغال دستشوی میزارم پاهام جمع میکنم تو شکم

بازم

اخه بنظرتون یبوست به این شدت مشکل دبگه ی نیست جز بارداری ؟دیگه کم کم دارم نگران میشم 

خب فقط بگم آزمایش غلظت خون میخام من ازم خون هم بگیرن میفهمم چون هر دفعه خون میدادم خونم سیاه بود ولی ...

به دکتر عمومی بگو این علایم دارم نگران غلظت خونم هستم ازمایش برای غلظت خونم بنویس 

Pt,ptt, plt,Esr