2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
بچه من الان روی دستمال لک دیدم این یعنی چی دستام داره میلرزه

بسلامتی عزیزم انشاالله که مثبتی من ندیدم کسی لک ببینه ولی منفی شه مگر کاملآ لکع بینی قطع نشه وزیاد شه

اونم احتمال کمی هست که پریود باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش خوابم مخصوصا بعد مصرف استراديول و شياف نميدونم چرا؟!!!

فک میکنم پروژسترون خواب آور ولی خب من قبلاً اینجوری نبودم امروز عجیب خوابم میاد صبح شوهرم رفته سرکار نفهمیدم مامانم اومده خودم درو براش باز کردم ولی اصلا نفهمیدم اینقد گیج بودم بعد ازش پرسیدم کی اومدی من نفهمیدم چشام به زور بازه مدام راه میرم تو خونه

ان شاالله توکل به خدا

تنهایی

به لخته شدن خون شک کردن که بهت گفته برو دکتر قلب

آگه فقط انوکسان میزنی ا اس آ دوروز بخور کنارش ببین بهتر میشی

مطمئنم چند قلو بارداری و عوارضش 

منکه دیگه از یبوست نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم

دکتر هم میگه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

سه نمونه دارو شربت کار ساز نیست

باید برم پیاده روی که شرایطم اجازه نمیده 

تنهایی به لخته شدن خون شک کردن که بهت گفته برو دکتر قلب آگه فقط انوکسان میزنی ا اس آ دوروز بخور کن ...

من از روز مثبت شدم آسپرین هم میخورم ولی خیلی استراحت دارم به نظرت برم دکتر قلب یعنی جز انوکسا و اسپرین دارو دیگه هم باید استفاده کنم برا رقیق شدن

تنهایی به لخته شدن خون شک کردن که بهت گفته برو دکتر قلب آگه فقط انوکسان میزنی ا اس آ دوروز بخور کن ...

من استراحتمم زیاده همش درازم فقط تو خونه گاهی راه میرم تنبل شدم حسابی حالا ببینم دکتر قلب پیدا میکنم برم