2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
چشم عزیزم مرسی برا راهنمایی ت فقط من الان سیب خونه ندارم میتونم رو‌میوه دیگه بخونم و بخورم؟

یه عزیز فوت شده ای به خواب اومد و برای یه خانم باردار گفت به سیب بخونه و بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم حالت چطوره؟ رفتي سونو جنين؟ چرا پادرد داري؟

ن نرفتم هنوز نمیدونم چرا یهو درد گرفته چند روز بهتر نشد به مرکز گفتم الآنم سمت راستم خیلی درد داره البته از یبوست هم هستش فک کنم ان شاالله شنبه میرم سونو

شاید کیستامون فرق داره من تغذیه ناسالم داشته باشم درد شدید شکم دارم مثلا ماکارونی نون لواش باگت به ...

مرسی عزیزم که کامل توضیح دادی،منم خیلی وقته لب به لبنیات نمیزنم،کافئین نمیخورم،به خصوص هفته ای که بخوام پریود شم رعایت میکنم،ولی پریود که میشم اگر ژلوفن نخورم از درد میمیرم،تا روز پنجم ششم پریود درد دارم و باید ژلوفن بخورم🤦🏼‍♀️ 

من فردا میشه روز نهم پریودم که باید ستروناکسو بزنم از صبح استرس دارم که نکنه یه سری تخمکام آزاد شده چون دیروز ترشحات تخمک گذاری زیاد داشتم میترسم،من همینجوری سری پیش کلا ۱۲ تا فولیکول داشتم که ۷ تا تخمک شد،سه تا جنین،دکتر گفت دوباره پانکچر کنیم تا جنینا بیشتر بشه من اینقدر درد کشیده بودم قبول نکردم گفتم نه همینارو انتقال بدید،اول هیستروسکوپی کردم چون فیبروم و پولیپم داشتم اونارو برداشت، خراشم دادم،ولی بازم انتقالم منفی شد،الان باز فیبروم زدم 🤦🏼‍♀️ با اینکه آبان هیسترو کرده بودم و رحممو کامل پاکسازی کرده بودن،باز سر و کله یه فیبروم پیدا شده،کیستمم بزرگ شده ۵ سانت شده،نمیدونم چرا باید اینقدر اذیت بشیم آخه☹️

میدونی عزیزم .من خیلی تحقیق کردم در مورد اندومتریوز .اگر عمل نشه ممکنه روی رحم هم اثر بزاره یا مثلا ...

من هنوز عمل نکرده سری پیش که پانکچر شدم کلا ۳ تا جنین تشکیل شد که انتقال دادم منفی شد،دکترم گفت اگر مجبور باشیم عمل میکنیم،شاید تا انتقالت دارو بدم پریود نشی کیستو سرکوب کنیم بزرگتر نشه،دکتر گفت اول باید پانکچر کنیم ببینیم چند تا تخمک داری،من اصلا تا پارسال نمیدونستم کیست آندومتریوز چیه،نمیدونم سر و کله ش از کجا پیدا شد،البته تحقیق کردم میگن سیستم ایمنی بدن که ضعیف میشه این اتفاق میفته،منم ۱۴۰۰ که کرونای دلتا رو گرفتم به شدت بدنم ضعیف شد و بیمارستان خوابیدم،سه ماه بعد از کرونام ،پدرمو از دست دادم و از لحاظ روحی بهم ریختم،خودم فکر میکنم دلیلش اونه چون تو ارثمون این کیستو نداریم اصلا😞

بچه من الان روی دستمال لک دیدم این یعنی چی دستام داره میلرزه

نگران نباش عزیزم شاید برا لانه گزینیه. ان شاالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱