2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
ان شاالله شنبه دو برابر میشه عزیزم نگران نباش واقعا این مخارج زیاد کمر ادمو میشکنه ما هم صفر صفریم ب ...

انشالله این نی نی ها قدمشون خیر باشه و باباشون همه بدهی هاشون صفر بشه اره بخدا هزینه ها زیاده کاش حداقل مابین این همه مشکلات هزینه ها ناچیز بود دیگه آدم بدون استرس هزینه دنبال درمان میرفت خدا کمک هممون باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم بخاطر اینکه مورفو شوهرم صفر بهم گفتن فقط ivf جوابه  دیگه واقعا سپردم به خدا  ما تا ...

قاصدک جان ببین ما هم دقیقا همین طور شدیم

خیلی ها اینجا اینجوری ان

ما هم تو سی و چهار سالگی من اقدام کردیم برای بارداری، من چکاپ های متداول رو رفته بودم و ظاهرا مشکلی نبود

بعد شش ماه به اصرار خودم دکتر برای همسرم آزمایش نوشت، دیدیم مورفو و حرکت صفره و تعداد کم

گفتن فقط ای وی اف

رفتم تو سیکل، اونجا فهمیدیم بلهههه ذخیره خودم هم زیر یک هست، انقدر گریه میکردم، فکر میکردم یک سال بعدش یایسه میشم☹️☹️☹️ 

گرچه هنوز مادر نشدم، ولی فکر یایسه شدن رو از ذهنت کاملا بیرون کن عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم شنبه ازمایش دارم تا ببینیم خدا چی میخواد  امیدی به مثبت شدن ندارم چون بی بی چک لعنتی ...

انشاالله شنبه خوش خبر میای پیشمون شاید دیر جنین برات گرفته و بی بی چک هم اعتمادی بهش نیس خدا دل هممون شاد کنه منم بتام بالا بره و شما و پروانه جون مثبت بشید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به نظرتون روز دهم بیبی چک نشون میده بزارم؟

بستگی داره ولی الان زوده برا بی بی نزن استرس میگیری انشالله مثبتی

انشالله این نی نی ها قدمشون خیر باشه و باباشون همه بدهی هاشون صفر بشه اره بخدا هزینه ها زیاده کاش حد ...

ان شاالله

ان شاالله یه قانونی بیاد ک هزینه باروری نگیرن واقعا زیاده بازم من میگم ان شاالله نتیجه بده پول برمیگرده خدا به دل هممون نگاه کنه

ان شاالله ان شاالله یه قانونی بیاد ک هزینه باروری نگیرن واقعا زیاده بازم من میگم ان شاالله نتیجه بد ...

انشاالله اره واقعا آدم نتیجه بگیره و بچشو سالم بغل بگیره انگار هزینه ایی نکرده😍😍انشاالله عزیزم

ممنون عزیزم انشالله شما هم شنبه میاید اینجا خبر سه چهار برابر شدن بتاتون رو میدید و حسابی ما رو ...

ممنون گلم

وایییی خواهر اصلاااا دوم نمیارم بیبی هارو شوهرم برده والله تا الان ده تا زدم من اینم دیگه 😁😁😁😁

منم تو بیبیچک زدن مث شمام ؛ از طرفی مطمعنم اینبار دیگه مثبت میشه برات

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
ساحل جون خیلی برات ناراحت شدم مشکلتون چی هست ؟ اگر تا حالا طب اسلامی نرفتی اونم امتحان کن شاید بشه

سلام‌عزیزم.قربونت

والا‌برا‌این‌انتقال‌‌همه‌مشکلات‌درنظرگرفته‌شده‌بود.

لاپراشده‌بودم.‌آنوکسا.پردینازول‌داشتم.جنین‌هابلاست

نشد‌‌دیگ

طب‌اسلامی‌امتحان‌نکردم‌اصلا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انشاالله شنبه خوش خبر میای پیشمون شاید دیر جنین برات گرفته و بی بی چک هم اعتمادی بهش نیس خدا دل هممو ...

انشالله عزیزم بتای شما چند برابر شده باشه تا ازمایش 

ومنو  پروانه جون هم به لطف خدا مثبت بشیم 🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنون عزیزم فعلا ببینم چجوری پیش میره مسیر زندگیم به کجا میره راستشو بخوای اگه خدایی نکرده این بارم ...

انشالله‌که‌اینسری‌مامان‌میشی‌.میمونه‌برات

اگه‌خدایی‌نکرده‌نشد

سری‌بعد‌‌ازدکترخواهش‌کن‌ازروزانتقال‌آنوکساروبرات‌‌شروع‌کنه

بزارخونرسانی‌به‌جنین‌بیشترباشه.‌بتونه‌رشد‌بکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دوستان کسی اینحا هست که با وجود بیماری روماتیسم انتقال داده باشه؟ من روماتیسم دارم و پردنیزولون استفاده میکنم لطفا اگه کسی تجربه داره بهم بگه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
انشالله‌که‌اینسری‌مامان‌میشی‌.میمونه‌برات اگه‌خدایی‌نکرده‌نشد سری‌بعد‌‌ازدکترخواهش‌کن‌ازروزانتقال‌ ...

انشاالله ... حالا ببینم واقعا میتونم سری بعدی درکار باشه و برم دنبالش واقعا صفر صفریم فعلا ولی چشم حتما میگم از روز انتقال بزنم