2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم آره گرفتم مثبته ولی عددش پایینه ۳۷ هستش رنج آزمایش ۱۰ به بالا مثبته مال من ۳۷ شده زنگ زدم ...

ااای جااانم😍 مبااارکه.تا برسم ب پیامت قلبم اومد تو دهنم😅

میدونم خیییلی سخته ولی سعی کن استرستو کنترل کنی هی فکرای مثبت کن با خودت ک نی نی مون اذیت نشه.

ان شاالله دو روز دیگه وقتی دیدی دوبرابر شده کامل خیالتم راحت میشه😍.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من جنینام فریزه شاید برا اون هزینش بیشتر شده ۴ تا از فریز دراوردن که سه تاش انتقال دادن برام و یکیش ...

نیکاد جون ۳ روزه فریز کرده بودن همه رو؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااای جااانم😍 مبااارکه.تا برسم ب پیامت قلبم اومد تو دهنم😅 میدونم خیییلی سخته ولی سعی کن استرستو کن ...

ممنون عزیزم برام‌دعا کن دوبرابر بشه 

راستی اگه خدای نکرده دوبرابر نشه کمتر اضافه بشه یعنی خارج از رحمیه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی پروانه جون ولی من امیدی ندارم این بتا برا ای وی اف عملا هیچیه تا شنبه صبر میکنم ببینم چی میشه ا ...

عزیزم بتات پایینه درست ولی تو رنج مثبته 

چرا خودتو اذیت میکنی خیلی ها با بتای خیلی پایین تر باردار بودن و الان بچشون کنارشونه 

انشالله چند روز دیگه که از میدی چند برابر شده باشه و خیال شما راحت🙏 

بعدهم کسایی که بتاشون پایین بوده اکثرا بچه هاشون پسره و احتمالا شما هم یه گل پسر ناز داری😍

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نیکاد جون ۳ روزه فریز کرده بودن همه رو؟

بله جنینام سه روزه فریزن الان ۶ تا دیگه فریز دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چی بگم‌ امیدی ندارم با این بتا بارداری خوب باشه زنگ زدم دکتر میگه شنبه تکرار کن ببینیم بالا میره حال ...

نگو اینجوری قربوونت برم. 🥺

چند تا مورد داریم از بچه ها ک بتا پایین بوده اولش هم از قدیمیا هم از بچه های الان. ان شاالله شمام جزو همونایی. . 

سلام بچه ها منفی شد جواب آزمایشم، کمتر از دو بود مرسی که پیگیر بودین و انرژی فرستادین برام 💖 ا ...

قربون دل شکسته ات برم😭 کاش میتونستم چیزی بگم ارومت کنه🥺

من نصف پردونیزولون داشتم و آنوکسا کسی می دونه چطور باید قطع کنم؟

انوکسا رو فک کنم مشکلی نداره یهو قطع کردنش.

ولی پردنیزولون میخوای چون نصفه یه مدت مثلا ی هفته ی روز در میون بخور بعد قطع کن

خیلی درمانده شدم واقعا این همه مشکل آخه؟

قربون خدا برم یعنی چیزی کم نذاشته از مورفو ۰ شوهرم تا ذخیره پایین خودم تو ۳۱ سالگی و حالا هم که رحم قوسی و انسداد یه لوله!!! 

نمیدونم ادامه بدم یا نه😭😭😥

ممنون عزیزم برام‌دعا کن دوبرابر بشه  راستی اگه خدای نکرده دوبرابر نشه کمتر اضافه بشه یعنی خارج ...

نمیشه اصلا چیزی گفت. من دو تا بارداری خارج رحمی داشتم که هر دو کاملا متفاوت از هم بودن.به این گزینا اصلا فک نکن

بارها اینجا بچه هایی دیدم ک دو برابر اضافه نشدن ولی مشکلی هم نداشته بارداری شون.

میدونم تو هم مث من الان فکرت هزار جا میره و هزار احتمال رو بررسی می کنه ولی به این فک کن ک همه چی دست خداست و با همه محاسباتی هم ک داریم آخر سر اونه که نتیجه رو تعیین می کنه. این ذکر " لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم"  رو زیاد بگو مخصوصاااا با توجه به معنیش که دلتو آروم کنه.❤️

بله جنینام سه روزه فریزن الان ۶ تا دیگه فریز دارم

ان شاالله ب اون ۶ تا دیگه نیازی نداشته باشی مگر اگه خواستی برا بچه دوم😍

ممنونم ازین بابت پرسیدم چون منم ۴ تا دارم فقط و همه ۳ روزن و دلم میخواد اگه بشه دو مرحله ای انتقال بدم ولی میترسم بلاست نشن