2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
بچه ها بنظرتون من فردا برم آزمایش بدم بجای پنجشنبه؟ فردا با روز انتقال اولم میشه روز ۱۲. دیگه واقعا ...

دکتر چی گفت عزیزم. من تا خونریزی کردم گفت برو ازمایش بده روز ۱۱ بودم مثبت شد پروژسترونم را زیاد کرد

منظورم اینکه وقتی مرکز بهشون نمیگه باید حتما همسر هم موقع استمناء باشه اون موقع چی ؟ الان من تازه ه ...

عزیزم مرکزی که من بودم خانم هارو میبردن برای پانکچر

آقا رو میفرستادن برای نمونه

اصلا با هم نمیفرستادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان امروز مامانم زنگ زد انگار دلش خبر داده مامانا چرا اونجورین گفت دیشب خواب دیدم ناراحتی میگی با ...

پری دقیقا من انتقال داده بودم مامانم زنگ زد گفت خواب دیدم رفتی طلا فروشی که النگوهام. عوض کنین تو ی انگشتر خریدی سه تا نگین داشت.

باردار نیستی گفتم نه مامان خیره انشاالله

هنوزم خبر نداره 🥹

خیلی متاسفم عزیزم. یعنی یک دفعه دفع شد و تموم؟ هیچ علامت هشداری نداشتی قبلش؟ البته بعضی دکتر ها میگن ...

نه واقعا هیچ علامت خاصی نداشتم‌جز لکه بینی که به روز بود یه روز نبود، دل درد پریودی هم گاهی داشتم، نمی دونم به خدا این‌همه سختی می کشیم اخه هماتوم‌دیگه از کجا میاد. 😥😥

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ببین طبق قانون ۳۶ ساعت بعد آمپول تخمک آزاد می شه و از اون طرف جنین سه روزه  پس شما باید ۴ روز و ...

بله این هم نکته ایه.

روز اول تا سوم انتقال یک شیاف داشتم. از روز سوم دو شیاف. 

یعنی ممکنه ضخامت زیاد به پریود منجر بشه؟ 🤔

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ای داد.امیدوارم خدا به دلتارامش بده و به زودی جاشو براتون مر کنه عزیزم.حالا دفع شده؟اذیت شدی؟

ممنونم عزیزم ایشالا با دعای شما 🙏

نه به طور کامل ... فقط لکه بینی شدید شده دکتر داروهامو قطع کرده اما بتام فعلا بالاست. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ببین طبق قانون ۳۶ ساعت بعد آمپول تخمک آزاد می شه و از اون طرف جنین سه روزه  پس شما باید ۴ روز و ...

اما دفعه پیش که انتقالم به همین شکل بود دقیقا صبح روز بعد از آزادشدن تخمکها انتقال داشتم که مثبت هم شد.

بعضی از دوستان تو چند صفحه قبل اومدن نوشتن اگه مرد خودش به تنهایی استمناء کنه گناه و حتما اینکار بای ...

دقیقا همینطوره. خواهشم اینه که دوستان با این صحبتها نگرانی و ناراحتی به دل خودشون و دیگران نندازن. خداوند بخشنده تر از این حرفهاس که ببینه بنده اش برای والد شدن این همه سختی را بکشه و گیر بده به اون یک موردش.

کوووه. ای بابا دختر باخودت چی فکر کردی آخه.نمیدونما اما انگار گاهی آدم مسخ میشه.بعد میگه چطور این کا ...

آره متاسفانه یه کم فعالیت زیاد کردم کوهم تا بالا نرفتم بیشتر پیاده روی بود ولی اشتباه کردم همینا باعث جدا شدن جفت و ایجاد هماتوم و درنهایت سقط شده.😭

خانوما من توی ۷ هفته به خاطر هماتوم سقط کردم 😭💔خیلی حالم بده. استراحت بعد انتقالو جدی بگیرین. من د ...

الهییی بمیرم😭 خدا آرامش و صبر بده ب دلت عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله این هم نکته ایه.  روز اول تا سوم انتقال یک شیاف داشتم. از روز سوم دو شیاف.  یعنی ممک ...

پریود عادیت چند روزه است و قبلش لکه بینی داری اگه آره چند روز؟

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

دکتر چی گفت عزیزم. من تا خونریزی کردم گفت برو ازمایش بده روز ۱۱ بودم مثبت شد پروژسترونم را زیاد کرد

من از روز شش و هفت خونریزی دارم عزیزم. اونموقع معلوم نمیشد. فقط گفت دو تا آمپول پروژسترون بزن به جای شیاف. پس منم فردا میرم آزمایش می دم. خیلی سختمه انگار بزور جلوی خونریزی شدید رو گرفته باشم اونطوریم.

همچنین برای تشکیل قلب نینیای  آترین جون وتنهاتررررررین بخونیم سوره قدر من ۱۲سوره قدر خدا ...

شرمنده من انقددد امتحانام پشت همه اصلا فرصت ندارم. ولی هر وقت یادم بیفته هم برا دوستایی ک آزمایش دارن هم برا این عزیزامون صلوات میفرستم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پریود عادیت چند روزه است و قبلش لکه بینی داری اگه آره چند روز؟

هفت روزه

نه اصولا لکه بینی ندارم قبلش. به ندرت پیش اومده. اما بعدش گاهی دارم تا روز هشتم