2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟با خصوصی تفاوتی نداره یعنی؟هرچند سمت ما مرکز دولتی نیست

آره تعیین جنسیت هیچ تفاوتی با خصوصی نداره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خانوما من توی ۷ هفته به خاطر هماتوم سقط کردم 😭💔خیلی حالم بده. استراحت بعد انتقالو جدی بگیرین. من د ...

خیلی متاسفم عزیزم. یعنی یک دفعه دفع شد و تموم؟ هیچ علامت هشداری نداشتی قبلش؟ البته بعضی دکتر ها میگن هماتوم ربطی به استراحت نداره 

جنینت چند روزه بوده که انتقال دادن

من دو مرحله ای بودم

یه سه روزه و دو پنج روزه ( دو روز بعد از انتقال اولم )

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
روز ۱۴ انتقال که ازمایش دادم و مثبت بود لکه بینی نداشتم روز ۱۶ که باید تکرار می کردیم میشد موعد پریو ...

ای داد.امیدوارم خدا به دلتارامش بده و به زودی جاشو براتون مر کنه عزیزم.حالا دفع شده؟اذیت شدی؟

دوستان امروز مامانم زنگ زد انگار دلش خبر داده مامانا چرا اونجورین گفت دیشب خواب دیدم ناراحتی میگی با ...

پروانه جون الهی که هیچ وقت دلت تنگ نشه ، انشالله خواب مامان خیر و گل پسری بهت چسبیده باشه و با بتای تپل سوپرایز بشی و جواب تلاشتو بگیری 

دخترا من میتونم پیاده روی آهسته بکنم دلم گرفت تو خونه روز ۸هیسترو هستم 🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هماتوم و لکه بینی تو ivf خيلي شایعه من نمی دونستم بعد انتقالم دو بار مسافرت رفتم کوه رفتم واقعا نمی ...

کوووه. ای بابا دختر باخودت چی فکر کردی آخه.نمیدونما اما انگار گاهی آدم مسخ میشه.بعد میگه چطور این کارو کردم.اینجور مواقع خواست خدا هست به نظرم

من دو مرحله ای بودم یه سه روزه و دو پنج روزه ( دو روز بعد از انتقال اولم )

ببین طبق قانون ۳۶ ساعت بعد آمپول تخمک آزاد می شه و از اون طرف جنین سه روزه  پس شما باید ۴ روز و نیم بعد آمپول جنین منتقل می کردن که گفتین پنج روز بعد که به نظر درسته

علت لکه بینی و زود پریود شدنتون به احتمال زیاد، زیاد بود ضخامت رحمتون بوده یا بهم خوردن هورمونی

پروژسترون چه طور استفاده می کردید

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

نری بهتره چون خونت زیاد میشه متاسفانه

وای پروانه شکم در آوردم از بس هم گشنمه م میشه امروز یکم آشپزخونه رو تمیز کردم پد و تازه گذاشته بودم زود کثیف شد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏