2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بیبی چک نمیزنی نشون میده که مرکز چیزی نگفت چه جوری با وجود پروژسترون پریودی 🙄🙄🙄

بزنم و منفی بشه باز باید آزمایش بدم. فرقی نمی کنه.

من با کارشناس مرکز تلفنی صحبت کردم نشونه ها رو گفتم. گفت احتمال زیاد پریودیه. مخصوصا اگر همزمان با تایم پریودت باشه.

پروانه من حدس می زنم روز انتقالم رو دیر درنظر گرفتن. همون اولم اگر یادت باشه گفتم بهت. بعد یه شیاف بیشتر نداشتم. سیکلمم طبیعی بود. روز ۱۶ سیکلم آمپول آزادسازی زدم و گفتن ۶ روز بعد بیا برای انتقال. با توجه به اینکه من تو سیکل طبیعی بودم دیر بود بنظرم. شایدم من اینجوری فکر می کنم. ولی حدسم اینه که روز درست رو برای انتقال انتخاب نکردن. شایدم کلا آندومترم بعد از کورتاژ اینطوری شده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بزنم و منفی بشه باز باید آزمایش بدم. فرقی نمی کنه.  من با کارشناس مرکز تلفنی صحبت کردم نشون ...

ادم والله خودش گاهی از دکترها بهتر میدونه ولی نمیدونم چرا کمکاری میکنن والله ماهم گناه داریم این همه هزینه ودردسر میگم باز جنین داری خواهر

کاش میشد کاری کرد دیگه اینطور نشه 😔 حیف اون همه زحمت و سختی اون همه امپول واقعا دردآوره

واقعا سخته ولی چاره چیه کاری ازمون ساخته نیس فقط باید اون بالاسری بخواد و بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جونم فردا منو بی خبر نزار خداروشکر خدا جاشو برات پر کرد برایه منم دعا کن 

چشم حتما خواهر خداکنه مثبت بشه آزم منم استرس دارم انشاالله خدا دلمون رو شادکنه و هردو مثبت بشیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ادم والله خودش گاهی از دکترها بهتر میدونه ولی نمیدونم چرا کمکاری میکنن والله ماهم گناه داریم این همه ...

چی بگم. بنظرم همه چیزشون خوب بود بجز این تعیین روز انتقال. خودمم هی گفتم بزار باز بپرسم و ازشون بخوام مجدد سونو کنند و آزمایش بگیرند . اما نمی دونم چرا نگفتم. 

یدونه از جنینهام که بلاست کرده بودن رو مجدد فریز کردن برام.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الهی بگردم خیلی سخته .خدایا به دل همه منتظرا یه نگاه کوچیک بندازی مشکلاتشون حل میشه واقعا اینقد سختی ...

مرسی عزیزم از دعای خیرت الهی آمین❤️،واقعا سخته امروز اینقدر درد کشیدم شوهرم میگفت من اصلا بچه نمیخوام ولش کن چه قدر درد بکشی،کاش حداقل اینهمه درد میکشم نتیجه بگیرم،یه انتقال ناموفق داشتم،کلا سه تا جنین برام تشکیل شده بود،مجبور شدم دوباره پانکچر بشم😔

ممنونم عزیزم 😘خودت چطوری جوجه های خودت خوبن ؟ والله از نینیا خبر ندارم دیگه توکلم به خداس 🤲

خودم شکر خدا خوبم همون ب ۶ خوردم بهترم امروز 

منم از نی نی ها خبر ندارم ان شاالله جاشون خوبه هم از شما هم از من 

من گلوم بند شده یه چیزی گیر کرده قشنگ میبینم و حس میکنم هی چیزای عجیب غریب میبینم

سلام دوستان،من برای بار دوم دارم پانکچر میشم،کیست آندومتریوز دارم که الان ۵ سانت شده🤦🏼‍♀️آمپولارو ...

ب هیچ عنوان سردی نخور شکمتم با شال ببند

من اندو پیشرفته دارم دوتا تخمدانم هست ولی درد ندارم ی ساله کلا گرمی میخورم تو پری هم شال میبندم دو سه روز اول

گوش شیطون کر اصلا درد ندارن

یه پسمل نازم میخوام خواهر من همیشه زیاد خواه بودم😁😁

🤪

بی خیال بابا. اصلا به این همه دردسر و هزینه و استرس و آسیبی که به جسمت میزنی نمی ارزه.

نمیدونم، شاید نفسم از جای گرم بلند میشه. شاید منم دخترام بزرگ بشن برم سراغ پسر.

فعلا که دیگه اصلا نمیتونم یه بار دیگه به ivf حتی فکر کنم چه برسه به انجامش🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
آره عزیزم پارسال دو بار هیسترو شدم. ولی سرم نه نداشتم تا حالا. این دفعه هر وقت ک برم  همه شونو ...

ببین من این بار مثبت شدم دکترم گفت به خاطر ivig. حالا نمیتونم چه تاثیری داره یه تحقیق بکن اگر خوب بود به دکترت بگو.

البته متاسفانه داروی کمیابیه و بعد از مثبت شدنم تا چند ماه باید هر ماه تزریق کنی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....