2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
حال دلتو میفهمم منم پارسال چه دردری کشیدم کاش از اول ادم مثبت نشه بهتره تا اونجوری بخوره تو ذوقش

شما چند وقت بعد از سقط  رفتی تو سیکل مجدد؟ الان باردارین؟ من از ۶تا تخمک دو تا جنین تشکیل شد و انتقال دادم اینطور که دکتر بررسی کرد یکی شو هفته ۴ از دست دادم و یکی شو هفته ۷. الان دیگه حوصله ندارم و گمون نکنم به این زودی بشه رفت تو سیکل دارو و پانکچر. حداقل تا ۳ ماه دیگه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما واسه کسی که هایپر شده چه توصیه ی  دارین ازدیروز بعد عملم حالت تهوع شدید و استفراغ دارم پ ...

سلام عزیزم من تجدبه ندارم ولی چیزی که اینجا خوندم اینه کسایی که هایپر میشن باید دوغ شور و خیارشو بخورن و سفیده تخم‌مرغ

همچنین برای تشکیل قلب نینیای  آترین جون وتنهاتررررررین بخونیم سوره قدر من ۱۲سوره قدر خدا ...

منم ۱۰ میخونم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستان،من برای بار دوم دارم پانکچر میشم،کیست آندومتریوز دارم که الان ۵ سانت شده🤦🏼‍♀️آمپولارو که میزنم دائم دل درد دارم مجبورم استامینوفن بخورم،دکترم گفت استامینوفن اشکالی نداره بخوری،ولی میترسم مثل سری پیش تخمکام کم بشه،کسی تجربه ای نداره؟ من اینقدر دل دردام شدیده که فقط گریه میکنم و به خودم میپیچم،هر شش هفت ساعت مجبورم استامینوفن بخورم😔 تقویتیم فموبرا و اووبوست و ویتامین د میخورم

سلام دوستان،من برای بار دوم دارم پانکچر میشم،کیست آندومتریوز دارم که الان ۵ سانت شده🤦🏼‍♀️آمپولارو ...

الهی بگردم خیلی سخته .خدایا به دل همه منتظرا یه نگاه کوچیک بندازی مشکلاتشون حل میشه واقعا اینقد سختی عذاب آوره😔

خانوما من توی ۷ هفته به خاطر هماتوم سقط کردم 😭💔خیلی حالم بده. استراحت بعد انتقالو جدی بگیرین. من د ...

وووای از این هماتوم منم این بلا سرم اومد سری اول با لکه بینی هماتوم خودشو نشون داد آخرشم جنین قلبش تشکیل نشد الان که فکر میکنم شاید همون هماتوم باعث شد تشکیل نشه و سقط کردم خیلی سخته من درکت میکنم ولی من واقعا رعایت میکردم ولی خدا نخواست و نشد خدا به دلت آرامش بده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها

بنظرتون من فردا برم آزمایش بدم بجای پنجشنبه؟ فردا با روز انتقال اولم میشه روز ۱۲. دیگه واقعا نمی کشم تا پنجشنبه بخوام صبر کنم. خیلی اذیتم. خونریزیم هم روان شده دیگه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شما چند وقت بعد از سقط  رفتی تو سیکل مجدد؟ الان باردارین؟ من از ۶تا تخمک دو تا جنین تشکیل شد و ...

منم سه ماه بعد رفتم تو سیکل ومنفی شدم الانم روز ۱۱ انتقالمم شنبه ازمایش دارم نمیدونم نتیجش چی میشه حداقل باید سه ماه زمان بدی

بچه ها بنظرتون من فردا برم آزمایش بدم بجای پنجشنبه؟ فردا با روز انتقال اولم میشه روز ۱۲. دیگه واقعا ...

چرا بیبی چک نمیزنی نشون میده که مرکز چیزی نگفت چه جوری با وجود پروژسترون پریودی 🙄🙄🙄

وووای از این هماتوم منم این بلا سرم اومد سری اول با لکه بینی هماتوم خودشو نشون داد آخرشم جنین قلبش ت ...

کاش میشد کاری کرد دیگه اینطور نشه 😔 حیف اون همه زحمت و سختی اون همه امپول

واقعا دردآوره

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم سه ماه بعد رفتم تو سیکل ومنفی شدم الانم روز ۱۱ انتقالمم شنبه ازمایش دارم نمیدونم نتیجش چی میشه ح ...

ایشالا مثبته عزیزم نگران نباش

امیدوارم نتیجه تلاشتو ببینی خدا بزرگه.