2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
تورو خدا لطف میکنی برایه منم دعا کنی شنبه از دارم اترین جونم برام سوره ی حجرات خوندن انگار یه نور ام ...

حتماگلم

ان‌شاءالله که مثبتی وگل پسری تودلته😘😘

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاام عزیزم من هم پنجشنبه آزمایش دارم. البته پریود شدم رسما. ولی آزمایش رو می دم. مرسی که بفکرمونی ...

ان شاءالله که خدابرات معجزه کنه ومثبت بشی

حتماگلم🌺🌺🙏

خدایابه امیدخودت🌺

barana372

نیکاد

پرونه ۲۱

Sarvesahi

دوستان 

این بزرگواران تواین چندروزآزمایش دارن

بادلهای پاکتون براشون دعاکنید،الان روزهای پراسترسی دارن می گذرونند

هرکسی که می تونه اعلام یالایک کنه تعدادرا

خدایا ازمون قبول کن به نیت مثبت شدن دوستامون🙌

🌺ذکریاجوادالائمه ادرکنی(ع)

🌺نادعلی

خدایابه امیدخودت🌺
من دوتا پروژسترون دارم ولی دوتا رو با یه سرنگ میزنم شما هر روز به دو طرف میزنی؟

وای دوتارو تو ی سرنگ زدنی که خیلی اذیت میشم من چطور تحمل میکنی بعدش قلمبه نمیشه ؟درد نمیکنه جاش؟

خانوما من توی ۷ هفته به خاطر هماتوم سقط کردم 😭💔خیلی حالم بده. استراحت بعد انتقالو جدی بگیرین. من د ...

منم دقیقه هماتوم داشتم ولی دکتر نگفت استراحت کن منم جدی نگرفتم جنینم با اینکه قلبش تشکیل شد سقط شد خیلی عذاب وجدان داشتم دکترمم نفرین کردم شما چند هفته متوجه هماتم شدید یعنی کدوم سنوتون

حتما کیسه آب گرم بذار فقط رو باسن رو کمرت نذاری یه وخ. جاشونم چرب کنی بهتر میشه.  

حوله میزارم اتو میکشم روش ولی زیاد فرق نداره جای امپول چرب کنم یعنی قبل تزریق یا بعدش؟

منم دقیقه هماتوم داشتم ولی دکتر نگفت استراحت کن منم جدی نگرفتم جنینم با اینکه قلبش تشکیل شد سقط شد خ ...

روز ۱۴ انتقال که ازمایش دادم و مثبت بود لکه بینی نداشتم روز ۱۶ که باید تکرار می کردیم میشد موعد پریود که لکه بینی شروع شد ولی بتا دو برابر شده بود به دکتر گفتم لکه دارم شیافو اظافه کرد و باز تکرار بتا که روند رشدش نرمال بود اما لکه بینی هم قطع نمیشد. ۴روز مونده به سونوی قلب شک کردم سقط شده باشه با این حال رفتم سونو که تو رحم چیزی ندیدن... فرستادن سونوی بیرون اونجا هماتوم و جنین درحال دفع رو دید😭 دکترم داروهامو قطع کرد.

هماتوم نذاشته بود رشد کنه بزرگ بود.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

حوله میزارم اتو میکشم روش ولی زیاد فرق نداره جای امپول چرب کنم یعنی قبل تزریق یا بعدش؟

از الان شروع کن به چرب کردن جاهایی که برجسته شده من با پماد Ad چرب می کردم و کیسه اب گرم کوچیک داشتم دردش اذیت نمی کرد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

وای دوتارو تو ی سرنگ زدنی که خیلی اذیت میشم من چطور تحمل میکنی بعدش قلمبه نمیشه ؟درد نمیکنه جاش؟

قلمبه شده درد داره ولی از اول من همینجوری زدم دیگه نمک داغ میکنم میزارم کمپرس گرم سرد میزارم امروز ک یه پام فلج شده بود باز بهتره الان ان شاالله نتیجه بگیریم 🤲