2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
ممنونم عزیزم. لطف کردی. 😘❤️ دختر خوب نفوس بد نزن. ان شاالله ک خوش خبری . من دلم روشنه

فدای تو عزیزم. اینها همه از سر لطفته  🌺💖

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
جالبه ک من این دفعه اصلااا سر پروژسترون اذیت نشدم نمیدونم چرا اهان ی چیزی هم بود سرنگا خییییییلی سخ ...

اره الا جون سفت هستن سرنگا والا منم خیلی آروم میزنم دوتا دارم روزی هر طرف یکی میزنم خیلی اذیت میکنه دو روز دیگه باید بزنم بعدش شیاف داده از فردای انتقال راستی گفته یا واژینال یا مقعدی به نظرت واژینال بهتره جذبش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رحم اجاره ای من دیدم طرف مشکلاتداساسی رحم داره که تو سونو هم معلومه یا مثلا مشکل حاد ضخامت دار ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره الا جون سفت هستن سرنگا والا منم خیلی آروم میزنم دوتا دارم روزی هر طرف یکی میزنم خیلی اذیت میکنه ...

ان شاالله که پر خیر باشه برات😍

بچه ها میگن واژینال بهتره من دقیق نمیدونم چون هر دو رو امتحان کردم.

انتقال اول واژینال میذاشتم. دومی ولی چون تو قبلی خیلی ادیت شدم مقعدی میذاشتم ک هر دو منفی شدم. این سومی میخواستم بازم مقعدی بذارم ولی پرسیدم ماما گف نه وازینال بذار ،  همون جوری استفاده کردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزمخیلی متاسفم خدا ب دلت صبر بده  پیش مشایخی پانکچرم شدید  جنین دارید هنوز ؟

ممنون‌عزیزم

بله‌بامشایخی‌پانچرشدم.

۴تاتویه‌بسته‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره الا جون سفت هستن سرنگا والا منم خیلی آروم میزنم دوتا دارم روزی هر طرف یکی میزنم خیلی اذیت میکنه ...

من دوتا پروژسترون دارم ولی دوتا رو با یه سرنگ میزنم شما هر روز به دو طرف میزنی؟

شماحتما‌مثبتی.بیبی‌شمامثبت‌شده.نگران‌نباش

ممنون عزیزم انشاالله خدا کمک کنه دلمون نشکنه این بار سومه انجام دادم خداکنه مثبت باشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها این پروژسترون ها منو نابود کردن کسی تجربه ای واسه تزریق داره بگه هر چی آروم هم میزنم فایده ند ...

حتما کیسه آب گرم بذار فقط رو باسن رو کمرت نذاری یه وخ. جاشونم چرب کنی بهتر میشه.  

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

😅😅کاششش می‌شد ولی با وضعیتی که داریم فقط میتونه معجزه بشع

ان شاالله ان شاالله.

کم ندیدیم ازین معجزه ها‌ ان شالله خیلی زووود برا خودمونم اتفاق بیفته

خانوما من توی ۷ هفته به خاطر هماتوم سقط کردم 😭💔خیلی حالم بده. استراحت بعد انتقالو جدی بگیرین. من دیگه هم جنین ندارم فقط دو تا بود. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔