2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
پروانه جان عزیز دلم انشالا که اینبار مثبتی من دلم روشنه😍 عزیزم ینی ۴بار شما تخمک‌کشی کردی؟!!!🥲 ...

هممون اینجا سابقه داریم🥴😂

الهی که پروانه جونم مثبت میشن و دیگه راحت میشن از این راه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیسترو دادی عزیز؟ دکترت بهت ivig داده؟  فکر کنم مشکل رحم رو با هیسترو تشخیص میدن.  من چ ...

آره عزیزم پارسال دو بار هیسترو شدم. ولی سرم نه نداشتم تا حالا.

این دفعه هر وقت ک برم  همه شونو میگم ب دکتر😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بعد سقط من هیستروسونوگرافی دادم، سی دی مارکرهای مربوط به التهاب پنهان رحم رو انجام دادم به همر ...

ممنونم عزیزم. لطف کردی. 😘❤️

دختر خوب نفوس بد نزن. ان شاالله ک خوش خبری . من دلم روشنه

چه خوب دومم میارید من که تا الان خودمو بابیبیچک هلاک کردم😁😁😁

میگم عزیزم اگه روز پنجشنبه که روز ۱۳انتقالمون هست بریم ازمایش امکان داره نشون نده و جوابش اشتباه بشه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خدا به دلت ارامش بده حال دلتو میفهمم من که امروزودیروز گریه هامو کردم

فدات عزیزم

من‌برعکس‌اصلا‌گریه‌نکردم.یعنی‌دورازشماها‌پوست‌کلفت‌شدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم مگه هیسترو نکردی؟ 

چرا دو بار قبلا انجام دادم. ینی از رو هیسترو میگن ک بهتره رحم اجاره ای گرفته بشه؟

نه شرمنده 

دشمنت عزیزم❤️

از کجا فهمید چسبندگی داری؟ یعنی به خاطر سزارین؟ بعد چکارش کرد؟ اخه میگن درسته که ای وی اف لوله نمیخو ...

عزیزم تو همون عکس رنگی معلوم شد وبازش کردن ولی برایه بعضی هاهم باز نمیشه 

میگفت هر عملی روی شکم باشه حتی من اپاندیسمم عمل کردم ربطی به رحم نداشت میگفت احتمال چسپندگی رو بالا میبره 

اونیم که شما میگید درسته لوله ی هیدرو است که ماده ای ترشح میکنه مانع لانه گزینی میشه که متاسفانه برایه من یه طرفم خفیف داشت وتوعکس معلوم شد ولی بااااید جای معتبر بری کار بلد باشن

بچه ها این پروژسترون ها منو نابود کردن کسی تجربه ای واسه تزریق داره بگه هر چی آروم هم میزنم فایده ند ...

جالبه ک من این دفعه اصلااا سر پروژسترون اذیت نشدم نمیدونم چرا

اهان ی چیزی هم بود سرنگا خییییییلی سخت پیستولش حرکت می کرد انقددددد فشار میدادم ک بلکه ی کوچولو حرکت کنه احتمالا چون خییییلی لاکپشتی تزریق میشد چندان اذیتی نداشتم

بله عزیزم درست میگی ولی دیگه ی جایی آدم واقعا نمیتونه ادامه بده این داروها خیلی عوارض دارن خدا نکرده ...

بنظر من هم یجایی هممون یه تابلوی ایست می گذاریم و ادامه نمیدیم. اما این برای هر کس متفاوته . یکی همون بار اول و دوم دیگه قیدش رو می زنه و یکی بار هفتم هشتم. اما خب اکثرا انقدر ادامه می دیم تا نتیجه بگیریم. امیدوارم این تلاشها به زور خواستن نباشه. خود من تلاش کردم چون نمی خواستم بعدا پشیمون بشم که چرا سعی نکردم.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چرا دو بار قبلا انجام دادم. ینی از رو هیسترو میگن ک بهتره رحم اجاره ای گرفته بشه؟

عزیزم رحم اجاره ای من دیدم طرف مشکلاتداساسی رحم داره که تو سونو هم معلومه یا مثلا مشکل حاد ضخامت داره ار ۴ و ۵ بالاتر نمیره یا طرف دارویب چیزی مصرف میکنه که واسه جنین خطر داره و ... الکی به کسی نمیگن برو رحم جایگزین بگیر که

عزیزم تو همون عکس رنگی معلوم شد وبازش کردن ولی برایه بعضی هاهم باز نمیشه  میگفت هر عملی روی شک ...

من شنیدم اگر که هیدرو باشه باید لوله را ببندن تا دیگه ترشح نیاد وارد رحم بشه حالا درست و غلطشو نمیدونم