2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
@barana372   سلام عزیزم بیبی چک نزدی

سلام گلم 

نه نزدم 

یعنی میترسم بزنم چون میدونم جز استرس چیزی نداره 

انشالله شنبه میرم ازمایش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم روش بهتره؟از دکترتون نپرسیدین؟

عزیزم میکرو برا کسای خوبه که هیچ اسپرمی ندارن چون بیضه رو میشکافن 

یا اسپرمشون زیادی ضعیفه که اینم ریسکه ممکنه جنین خوبی باشه ممکنه نه 

انشاءالله که همه کارشون با ای وی اف راه بی افته 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
چه خوب دومم میارید من که تا الان خودمو بابیبیچک هلاک کردم😁😁😁

من۶_۷ساله نازایی دارم 

تو این مدت مخصوصا سالهای اول انقدر بی بی چک میزدم  که حس تنفر نسبت بهش پیدا کردم  

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دی اف ای ربطی به شکل وظاهر اسپرم نداره.منم بعداز دوتا عدم رشد جنین دکتر خشاوی نوشت  شوهرم تو ا ...

پس دکتر ما خیلی حالیش نی باید باز برم پیشش ببینم چی میگه ممنون گلم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
بیبی نزدی 

نه 

اصلا دل و دماغش رو ندارم. امروز خونریزی شدت بیشتری گرفته و پررنگتر شده. فقط بی جهت تا پنجشنبه باید درد و خونریزی و درد آمپول رو تحمل کنم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت برم سحر جان انشالله جوجه هاتو بسلامتی بغل بگیری🧿 امروز که نرفت ببینم فردا چی میشه منکه ...

آخ عزیزم چه شرایط سختیه. درک میکنم تو این شرایط هر کی یک حرف میزنه. به نطر من فقط مسئله مالی که نیست. کلر کردن اونن تو اون محیط برای روحیه مامان خوبه

متاسفانه آدمی زاد همینه. هر چیزی رو که تلاش می کنه تا بهش برسه و نمی رسه بیشتر اون رو می خواد... خود ...

بله عزیزم درست میگی ولی دیگه ی جایی آدم واقعا نمیتونه ادامه بده این داروها خیلی عوارض دارن خدا نکرده آینده اگه بجه دار هم شدیم ی مریضی بگیریم جی اون بچه چی میشه من نمیگم تلاش نکنیم خودمم ای وی اف کردم ولی مثلا 4 بار پانکچر واقعا خیلی زیاده دلم ریش میشه بخدا

عزیزم چرا باید مشکل از رحم باشه شما وقتی رحم جنینو گرفته به نظر من از رحم نیست باز هر کی یه نظری دار ...

ممنونم عزیزم. آره دکتر ب منم گفت پیش میاد و طبیعیه. ولی بعدش ک اون ادم این حرفو زد ذهنم مشغول شد.

شما نمیدونین از کجا میفهمن ک مشکل داره رحم؟ یا همین جوری چند بار نگیره و یا سقط بشه و... میگن ک رحم اجاره ای گرفته بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من با اینکه دوتا بچه داشتم و سزارین داشتم دکتر گفت قطعا چسپندگی داری منم که خیلی میترسیدم گفتم ...

از کجا فهمید چسبندگی داری؟ یعنی به خاطر سزارین؟ بعد چکارش کرد؟ اخه میگن درسته که ای وی اف لوله نمیخواد ولی لوله بسته ترشحاتی داره که واسه جنین خوب نیست. منم میترسم چسبندگی پیدا کرده باشم بعد یک سزارین و یک کورتاز کیست تخمدانم که بعد کورتاز پیدا کردم

آره منفیه متاسفانه کاش اینجوری نبود اگه آزمایشگاهت معتبره فک‌ نکنم اشتباه کنه.. الان منم استرس گرفتم ...

شماحتما‌مثبتی.بیبی‌شمامثبت‌شده.نگران‌نباش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻