2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
ببین‌عزززم‌نوشت0.16 این‌یعنی‌‌منفیه احتمال‌داره‌آزمایشگاه‌‌اشتباه‌کنه

آره منفیه متاسفانه کاش اینجوری نبود اگه آزمایشگاهت معتبره فک‌ نکنم اشتباه کنه.. الان منم استرس گرفتم برا فردای خودم خدا خودش رحم کنه کاش مثبت میشدی منم انرژی میگرفتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خدا به دلت ارامش بده حال دلتو میفهمم من که امروزودیروز گریه هامو کردم

عریزم انشالا مثبتی برات دعا میکنم خدا صلاح بدونه خواسته دلتو بهت بده دیگه جنین نداری ؟میگم عزیزم خدارو هزار بار شکر که دوتا دختر گل داری پاهایی که طعم مادر شدن نچشیدیم چی بگیم ولی پروانه جون عزیزم این داروها تو طول سال اثر رو بدن میزارن دیگه پانکچر نکن خودتو نابود میکتی عزیزم بعضی وقتا نمیتونیم سرنوشتمونو عوض کنیم به خودت انقدر عذاب نده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بعد سقط و آی وی اف های منفی و... میشه فهمید مشکل از رحم هست یا نه؟ چجوری؟ من مشکلم فقط ضخامت ...

عزیزم بعد سقط من هیستروسونوگرافی دادم، سی دی مارکرهای مربوط به التهاب پنهان رحم رو انجام دادم به همراه بیوپسی آندومتر.

آزمایشات مربوط به هماتولوژی و ایمونولوژی انجام دادم مجدد. دکتر روماتیسم هم رفتم.

منم اینبار فکر کنم ضخامت رحمم خوب نبوده. وگرنه هنوز شش روز گذشته از انتقال اینجوری نمی شدم. 😔

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عریزم انشالا مثبتی برات دعا میکنم خدا صلاح بدونه خواسته دلتو بهت بده دیگه جنین نداری ؟میگم عزیزم خدا ...

متاسفانه آدمی زاد همینه. هر چیزی رو که تلاش می کنه تا بهش برسه و نمی رسه بیشتر اون رو می خواد... خود من کسی بودم که حتی از اسم آی وی اف فراری بودم و حتی فکرشم نمی کردم یکروز آنقدر دلم بخواد مادر بشم که چهار بار آی وی اف کنم، اما حالا بعد از این همه شکست و نشدن ، به جایی رسیدم که به تخمک اهدایی هم راضی ام... 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بازم خوبیش اینه تو همون تهران هستین و نزدیک بهتون ابن سینا.میگم دختراتون بزرگن؟کجا نیذارینش ون میری ...

من بزرگه ۹کوچیکه ۷امسال چند بار نبردمشون بیچهره ها قبلا همش تو ماشین بودن گاهی کارمون تا رسیدنمون به خونه ۹ساعت طول میکشید ولی شکر الان بزرگ شدن