2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
فاطمه جان چقد از دیشب همش بفکرتم  واقعا تو خیلی دختر خوبی هستی که انقد نگران مادرت هستی  ...

قربونت برم سحر جان انشالله جوجه هاتو بسلامتی بغل بگیری🧿

امروز که نرفت ببینم فردا چی میشه

منکه بهش میگم بره

اما عمم میگه نره بهتره خونه باشه ماهم تنهاش نمیزاریم

میگه اقاجونت که سرکار میره خرج خونه در میاد

مامانم بلاتکلیفه

از این ورم سر رسید خونه ی مادربزرگمه نمیدونن وسایلشو چیکار کنن

دایی هام میگه بفروشیم وقتی جا نداریم

مامانم میگه نه ( اخه مادربزرگم لوازمش رو تازه عوض کرده بود هنوز از فرشاش یا لوازم دیگه استفاده نکرده بوده)

دلش نمیاد بفروشیم

نمیدونم دیگه عقل من کفاف نمیده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ببخشید من برا تعیین جنسیت میخام برم شنیدم یکی از مراحل ای وی اف عکس رنگیه!درسته؟همه باید ...

عزیزم من با اینکه دوتا بچه داشتم و سزارین داشتم دکتر گفت قطعا چسپندگی داری منم که خیلی میترسیدم گفتم نمیدم  ولی دکتر گفت قبول نمیکنم سیکلو برات شروع نمیکنم و دادم و چسپندگی هم  داشتم 

واییی درد داره؟چجوریه؟یکم توضیح میدین؟

کمی درد داره قابل تحمله ولی میتونی با بیهوشیم انجام بدی من بعد سقطمم یه بار دیگه دادم شما کجا میرید ؟ حتما خودتو شوهرتو دوماه تقویت کن بعد وارد سیکل بشو

عزیزم من با اینکه دوتا بچه داشتم و سزارین داشتم دکتر گفت قطعا چسپندگی داری منم که خیلی میترسیدم گفتم ...

عزیزم چسبندگی با عکس رنگی معلوم میشه یا هیسترو؟بچه های اینجا بهم گفتند ضخامتت بالا نمیره هیسترو بکن  شاید چسپندگی داشته باشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بنظرم درستش هم همینه باید گرفته بشه.اینهنه هزینه کنیم بعد ببینن علت از بسته بودن لوله هابوده و واقعا ...

عزیز دلم من ۱۱ انتقال هستم برام دعا کن یه گل پسر مهمون دله مامانشه ببینم بی وفایی نمیکنه مامانشو ترک کنه 😭😭😭😭اصلا تو ای وی اف بسته بودن لوله مهم نیست فقط لوله هیدرو نباشه که با عکس معلوم میشه چسپندگی رحمم باز معلوم میشه توش

کمی درد داره قابل تحمله ولی میتونی با بیهوشیم انجام بدی من بعد سقطمم یه بار دیگه دادم شما کجا میرید ...

من عجله ای ندارم میخام کم کم برم جلو.من میخام برم ساری نزدیکترین مرکز بهمون.چچوریه مگ؟با دارو انجام‌میدن اصلا چی هس

عزیزم چسبندگی با عکس رنگی معلوم میشه یا هیسترو؟بچه های اینجا بهم گفتند ضخامتت بالا نمیره هیسترو بکن& ...

به نظرم هیسترو خیییلی بهتره ا ع‌‌کس معلوم میشه تو عکس ولی شاید کامل رفع نشه ولی تو هیسترو همرو باز میکنن تازه پلیپی چیزیم باشه بر میدارن 

عزیز دلم من ۱۱ انتقال هستم برام دعا کن یه گل پسر مهمون دله مامانشه ببینم بی وفایی نمیکنه مامانشو ترک ...

الهییییی تعیین جنسیت کردین.امید بخدا ان شااله بسلامت بغل کنین گل پسریتونو.واقعا استرس آوره این آی وی اف نمیشه ادم بیخیال باشه واقعا

من عجله ای ندارم میخام کم کم برم جلو.من میخام برم ساری نزدیکترین مرکز بهمون.چچوریه مگ؟با دارو انجام‌ ...

دارو که بهت میدن زمان مشخصی داره باید زنگ بزنی بپرسی دقیق الان یادم نیست چند پریودی باید بری انتی بیوتیک باید بخوری قبلش 

دارو که بهت میدن زمان مشخصی داره باید زنگ بزنی بپرسی دقیق الان یادم نیست چند پریودی باید بری انتی بی ...

من تازه برا نوبت اول دارم میرم .اون عکس فک نکنم به این زودی باش درسته؟