2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684650 پست
بیام گوشتو بکشم کافیه؟😁 میفهممت. ولی هر چی بخوای ملاحظه ترستو بکنی پرروتر میشه. هیییییچ وقتم تموم ن ...

نه فاطمه جون، گوش کشیدن هم فایده نداره، کلا دچار یک جور بیخیالی شدم، اصلا توانایی شروع کردن ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیرت بده عزیزم. الهیییی ب خاطر این دل بزرگت خیییلی زود خدا حاجت روات کنه گلم❤️

الا جون ببدار شدم دیدم پیام داده ک نرفتم سرکار

فکر کنم نره استفا بده

تازه رفته بود اینجا تازه کارش انقد خوبه ....

تو استخر بانوان صندق داره

با پارتی جور شد اینجا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره عزیزم طبیعیه ی مقدارش بیرون میاد  من خیلی تا جایی ک انگشتم اجازه میداد داخل میبردم و بیشتر ...

مرسی عزیزم منم از یه بندانگشت بیشتر فرو‌میکنم ولی بازم هی ریزش داره ترسیدم جذب نمیشه بیرون بیاد ممنون برا راهنماییت 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
روز چندمی پروانه جان. اگه روز ۱۰ و ۱۱ هستی تا حدیش طبیعیه. چون اثر امپول از بین رفته ولی باردار هم ک ...

عزیزم امروز روز ۱۱    البته با  روز انتقال ببینم تکلیف فردام چی میشه البته سری پیشم مثبت شدم دیر بیبیچکم رنگ گرفت نمیدونم سپردم دست خدا

نوبت اول معمولا شرح حال میگیرن و نیاز باشه ازمایش و سونو و... مینویسن، هر ازمایشی چیزی از قبل داری ب ...

ممنون عزیزم آزمایش اسپرم باید همونجا انجام بشه؟برا جای دیگ رو قبول دارن؟

سلام نیکاد جونم امروزم بیبی چکم رنگشو از دست داد 😭😭😭😭😭😭حال دلم خرابه

سلام قشنگمم وووای دختر حالم و گرفتی  ولی امیدت به خدا باشه پسر یکم دیر بتاش بالا میره بی بی چکم بازی درمیاره خیلی وقتا انشاالله مثبتی شنبه خوش خبر میای

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم امروز روز ۱۱    البته با  روز انتقال ببینم تکلیف فردام چی میشه البته سری پیشم م ...

خوب همون دیگه عزیزم بتای پسر دیر بالا میره تا بخواد اینقدی بالا بره تو ادرار مشخص بشه زمان میبره امیدت به خدا باشه

دیگ‌موندصبح‌آزمایش

سلام عزیزم رفتی آز؟؟ انشاالله خوش خبر باشی بی خبرمون نزاری

قربونت عزیزم هیچ خبری نیست نه دیگه از پارسال مرداد دیگه نرفتم دنبال درمان

ایشالا به وقتش میری و نتیجه می گیری عزیزدلم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام نیکاد جونم امروزم بیبی چکم رنگشو از دست داد 😭😭😭😭😭😭حال دلم خرابه

پروانه جون جدیدا دیدم بی بی چکها اشتباه نشون دادن برای بعضی ها.عزیزم اینجوری عذاب نده خودت رو

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
برای منم مهم بود این موضوع ولی شرایط جوری شد که قبل از اینکه از اتاق عمل بیام بیرون حدودا نیم ساعت ق ...

باید قبل ازاینکه میرفتید اتاق عمل نمونه میداد بعد شما میرفتید عمل میکردید

نمیدونم واقعا زنگ بزنید دفتر مرجع تقلیدتون بپرسید 

الا جون ببدار شدم دیدم پیام داده ک نرفتم سرکار فکر کنم نره استفا بده تازه رفته بود اینجا تازه کارش ...

فاطمه جان چقد از دیشب همش بفکرتم 

واقعا تو خیلی دختر خوبی هستی که انقد نگران مادرت هستی 

سعی کن مامانت راضی کنی برگرده سرکارش اینطوری بیشتر اذیت میشه