2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقد فرصت هست که آدم حتی دوش هم بگیره!مگ میشه؟

بله که میشه

فقط زودتر از ساعتی که گفتن برید

هرچقدر که تو اتاق باشید کسی کاری نداره

من چون قبلش کلی بررسی کرده بودم رفته بودم دیده بودم و پرس و جو کرده بودم حتی حوله هم برده بودم که متاسفانه اتاق ما تو حمامش علمک دوش نبود تیمم کردم

بعد دیدم اتاق کناریش بود.

حتی آزمایش اسپرم ساده هم که همسرم داد گفت من بدون خانمم نمیتونم. تو اتاقی که رفتیم هم تخت داشت هم یه حمام کوچک

چرا میگن آی وی اف عوارض زیاد داره .چقد ناراحتم امشب شنیدم بیماری های بد میگیره آدم.صحت داره واقعا؟

عوارضش داروهای هورمونی هست.کلی هم بابت این عوارض از شخص و همسرش امضا میگیرن حتی دور ازجون درصورت فوت براثر عوارض داروها که مرکز هیپ مسولیتی نداره

یه حجم زیادی از هورمون رو وارد بدن میکنن.

مثلا من الان سینه هام تعداد زیادی کیست دارن که حالا برای اون میخوام برم دکتر

چرا میگن آی وی اف عوارض زیاد داره .چقد ناراحتم امشب شنیدم بیماری های بد میگیره آدم.صحت داره واقعا؟

البته همه که بیماری بد نمیگیرن.  درصد ابتلا رو میبره بالاتر

خیلی ها هم هستن بیماری بد دارن ولی ای وی اف نکردن

عوارضش داروهای هورمونی هست.کلی هم بابت این عوارض از شخص و همسرش امضا میگیرن حتی دور ازجون درصورت فوت ...

منم فیبرو کیستیکم میترسم داروها تحریکشون کنه و بشه دور از جوون مریضی لاعلاج 

بچه ها یه سوال من شیاف میزارم‌ یه ساعت دراز میکشم ولی بعده نیم ساعت کم کم میاد پایین شمام اینطوری هس ...

اره عزیزم طبیعیه ی مقدارش بیرون میاد

من خیلی تا جایی ک انگشتم اجازه میداد داخل میبردم و بیشتر از ی ساعت هم دراز می کشیدم ولی باز بیرون میومد. طبیعیه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید عزیزم نوبت اول میخام برم برا ویزیت مرکز ناباروری .یه سوال لارم نوبت اول چیکار میکنن؟کی باید ه ...

نوبت اول معمولا شرح حال میگیرن و نیاز باشه ازمایش و سونو و... مینویسن، هر ازمایشی چیزی از قبل داری ببر با خودت ک اگه زمانشون خیلی نگذشته بود دوباره نیاز نشه. 

اگه همسرتون آزمایش اسپرم نداره حتما ازمایش مینویسن براشونکه اینا رو اماده کنین و ببرید.

ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سحر بانو چیکار کنم!! همه مامانمو به من سپردن  من دلم غمباد میشه تو بغل شوهرم اروم میشم البته ...

خدا خیرت بده عزیزم. الهیییی ب خاطر این دل بزرگت خیییلی زود خدا حاجت روات کنه گلم❤️