2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت rossv-10جان 

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت 

انشاالله به آرزوت برسی 

الهی زندگیت بر وفق مراد وبه زودی صاحب فرزندانی سالم بشی عزیزم 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

✔️bpyk-20

21-الهه-elahe✔️

✔️poweroflover-22

23-پروانه21✔️

24،-نیاز✔️

✔️rosev.10_25

sarayyyyy_26

happygirs_27

shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

به به سلااااااام عزیزززززم. خوبی؟؟ کجایی دختر؟😍😍 سلامت باشی عزیزم. اووووه اخبار دوسالو چ جوری بدم ...

قربونت عزیزی شانگهای چیه دیگه 

من هیچی فعلا ولی ایشالا از مرداد ماه بازم کفش اهنی پا میکنم برم دوباره دنبال درمان

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم میدونم که این حالت ها رو از مادرای دیگه راحت تر تحمل میکنی چون خیلی منتظرش بودی ولی دعا میکن ...

قربونت برم الهه جونم انشاالله که جوجه ت سر وقت بغل بگیری

ممنونم بابت دعات عزیزم الهی آمین 😘

الان دکترت کیه کجا میری 

مرکز نهال سلامت میرم. دکتر سید حسینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزی شانگهای چیه دیگه  من هیچی فعلا ولی ایشالا از مرداد ماه بازم کفش اهنی پا میکنم برم ...

همون عمل تخمک کشی ولی دو بار تو یه سیکل. 

ان شاالله این دفعه جواب مثبت بگیری عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها یه سوال من شیاف میزارم‌ یه ساعت دراز میکشم ولی بعده نیم ساعت کم کم میاد پایین شمام اینطوری هستید؟ میترسم جذب نشه چرا اینجوریه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شاید خوب نمیذاری

چرا از یه بند انگشت بیشتر فرو میکنم دیگه بیشتر از این چیکار کنم از جام تکون‌ نمیخورم تا یه ساعت 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم میذاشتم قبلا دقیق یادم نیس بذار بچه های باتجربه بیان و بگن

باشه عزیزم ممنون

عزیزم برای همه همینطوره بعد نیم ساعت خارج‌ میشه مواد داروییش جذب میشه نگران نباش

آخییییش خدا خیرت بده خیالم راحت شد فک میکردم فقط برا من اینجوریه و اگه جذب نشه چیکار کنم ممنون راهنمایی کردی