2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
بنظرت مشکل می‌تونه از کجا باشه؟؟ با وجود قرص ایمنی که میخوردم ( مشکل ایمنی هم نداشتم) بازم ممکنه ب ...

عزیزم بالاخره بارداری بگیر نگیر داره. شایدم همه چی خوب باشه اما نگیره.‌لزوما معنیش اینونیست که مشکلی هست.

خانمای عزیز هرکی میتونه جواب سوال منو بده.البته گفتن اگ جهت درما باشه مورد نداره ولی برا امثال من که ...

عزیزم روز تخمک کشی خودت با نمونه گیری همسرت یکی هست.قبل از اینکه بری برای عمل خودت اول برید همسرت نمونه.با خودت میتونه رابطه داشته باشه به شرطی محکم و عمقی نباشه که تخمک آزاد نشه.بعدش هم اگر شرایط داشتی همونجا غسل کن چون اتاق ها حمام دارن .ولی اتاقی که ما بودیم حمامش دوش نداشت من تیمم کردم که غسل به گردن نرم.

رابطه رو دکتر بهم اجازه داد و گفت فقط محکم و عمقی نباشه.

منم مثل شما جنبه شرعی خیلی برام مهم بود و دوست نداشتم همسرم استمنا کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم عزیز دلم انشاالله.شوهرم از سر کار میاد اول دست میزاره رو شکمم میگه بچه هام چطورن بدم میاد ...

الهییییی

انشاالله روری برسه بیاد خونه بگه بچه های بابا بپرن بغل بابا. نه عزیزم من فکر میکنم استرس میگیری

میگم بهشون حتما من اندومتریوز زده دوتا تخمدانمو بهم چسبونده همسرم مشکل اسپرم داشت تا پارسال امسال ...

اگر هم گفتن بدون عمل انتقال میدن که فکر نکنم

حتما برو جای دیگه عمل کن بعد انتقال بده

اینجور که شما میگی آندومتریوز شدید داری

سلام خانوما میشه بیاید تاپیک من نظر بدید خیلی نگرانم

الان این تاپیک رو پیدا کردم ماشاالله چقد صفحه داره فک کنم فعال باشه تازه اومدم نی نی سایت کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

سلام خانوما میشه بیاید تاپیک من نظر بدید خیلی نگرانم  الان این تاپیک رو پیدا کردم ماشاالله چقد ...

عزیزم بله داریم که عددبتا پایین بود الان شکرخدا بسلامتی زایمان کردن و یا هنوز باردارن فقط ۴۸ساعت دیگه تکرار کن انشاءالله که بالا رفته باشه مهم رشدش و دوبرابر شدن هست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم بله داریم که عددبتا پایین بود الان شکرخدا بسلامتی زایمان کردن و یا هنوز باردارن فقط ۴۸ساعت دیگ ...

جدددی یعنی بوده مثل من اخ چقد نا امیدم خداااا😞 الان چهارشنبه باید تکرار کنم دو برابر شده باشه خدا کمک کنه خیلی سخته

جدددی یعنی بوده مثل من اخ چقد نا امیدم خداااا😞 الان چهارشنبه باید تکرار کنم دو برابر شده باشه خدا ک ...

اره بوده انشاءالله که بالا میره فقط استرس نداشته باش

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واااااای بچه هاااا اشک چشام همین جوری داره میریزه.😭😭😍 الان ب محبوبه(با هم انتقال داده بودیم و ایش ...

سلااااااام خوبی فاطمه جان خوبی چ خبرا وااای دوسالی میشه نیومدم تایپک چخبر از دوستای اون موقع 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بیام گوشتو بکشم کافیه؟😁 میفهممت. ولی هر چی بخوای ملاحظه ترستو بکنی پرروتر میشه. هیییییچ وقتم تموم ن ...

دوبلره رفتی سراغ درمان  من که کلا بعد اخرین انتقال منفیم  دیگه کلا نرفتم دکتر 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ببخشید یه سوال برا لقاح نمونه اسپرم همسر چجوری میگیرن؟من از نظر شرعی پرسیدم گفتن نباید از طریق استمن ...

والله شوهرم خودش میرفت میداد من میرفتم استرس میگرفت ولی خیلیا با شوهراشون میرفتن

ااای جااانم دلم خاله قربون هر سه تاشون بره😍😍 کار خیلی خوبی می کنی. ان شاالله با همین انتقال مامان ...

😁😁😁

دیگه اینبار هیچ پیشنهادی نمیدم فقط میرم تو اتاق دکتر گریه میکنم😅

بلکه خودش دلش به رحم بیاد حواسشو جمع کنه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم صد در صد اول باید درست کنی چون تا ماه سه و چهار نمیتونی دندان پزشکی بری ریسکش بالاست هم ...

ممنون جواب دادید. خیلی گلی. کاش زودترازاینهارفته بودم دندون پزشکی

.اللهم صل علی محمدوال محمد.