2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
خانمای عزیز هرکی میتونه جواب سوال منو بده.البته گفتن اگ جهت درما باشه مورد نداره ولی برا امثال من که ...

با امیزش نمونه گرفتن که درست نیس ازمایشگاها میگن. فقط باید با دست انجام بشه. اگه برا گناهش میگید هم میتونین شما با دست برا همسرتون انجام بدید این دیگه مشکل شرعی هم نداره اصلا.

من همیشه موقع آزمایش با همسرم میرم داخل

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
با امیزش نمونه گرفتن که درست نیس ازمایشگاها میگن. فقط باید با دست انجام بشه. اگه برا گناهش میگید هم ...

اخه میگن با دست نباید باش الان پیامکش اومد برام .صبر کنید براتون بنویسن چی گفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم چه حسی داری دقیقا بار‌ها از خدا خواستم  و دقیقاً داره همش سرم میاد حتی گفتم خدا بده برا ...

واقعا ما ادما طمع میکنیم ولی قربون بزرگی خدا برم همیشه کمکمون کرده و دستمون گرفته ممنون عزیزم انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانمای عزیز هرکی میتونه جواب سوال منو بده.البته گفتن اگ جهت درما باشه مورد نداره ولی برا امثال من که ...

برا ما نمونه رو از طریق رابطه گرفتن اتاق دادن بهمون بعدم منو بردن اتاق عمل برا تخمک کشی 😖

واااااای بچه هاااا اشک چشام همین جوری داره میریزه.😭😭😍 الان ب محبوبه(با هم انتقال داده بودیم و ایشون منفی شدن) پیام دادم ک بی بی چک زدی یا نه؟ گف زده و ی خط کمرنگ داره بی بی چکش😍😍😍  اون موقع ک گف عقب انداختم و  گفتم بی بی چک بزن میگف اصلا امکان نداره مخصوصا که درست حسابی رابطه نداشتیم.

واااای خدایا شکرت هزاراااان بار😭😭😭😍😍 الهی روزی همه چشم انتظارا😍 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه میگن با دست نباید باش الان پیامکش اومد برام .صبر کنید براتون بنویسن چی گفتن

عه پس چجوری باید باشه؟ باشه عزیزم هر وقت فرصت کردی بفرست

عه واقعا😍خیلی خوبه اینجوری واقعا.چون مشکل داره اگ از طریق رابطه نباشه.

کلا من هرموقع مراکز ناباروری رفتم از طریق رابطه نمونه گرفتن فک میکنم نمونه ای ک اینجوری میگیرن بهتره بازم نمیدونم

برا ما نمونه رو از طریق رابطه گرفتن اتاق دادن بهمون بعدم منو بردن اتاق عمل برا تخمک کشی 😖

عه چ جالب من اولین باره میشنوم نمونه از طریق رابطه بگیرن. 

عه خب خداروشکر.من نمیدونستم واقعا خیالم راحت شد

البته شاید جایی ک شما بری روش دیگه ای داشته باشن 

خوبه ولی خجالت می‌کشه آدم روز تخمک کشی یکی یکی صدا میزدن همه میفهمیدن کجا میری چیکار میکنی من موقع اومدم بیرون از خجالت آب شدم 

منم نمیدونستم رفتم دیدم روششون اینه برام جالب بود

من این مرکز وقتی همسرم میخواس بره داخل اتاق باهاش رفتم خانم منشی صدام کرد و تاکید کرد کاری نکنیما😂 جالب بود برام ممنونم❤️