2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم ممنونم ان شالله روزی خودت به زودی  والا خودم خیلی از نظر روحی خیلی خوب نیستم افسردگ ...

خسته نباشی دوست قوی ام

انشااله روزهای سخت میگذره و یه نفس راحت میکشی

واقعا سخته دست تنها،انشااله خدا توان مضاعفت بده

خدا بچه هاتو بهت ببخشه🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیسکویت ساقه طلایی بزار کنار تختت صب که بلند میشی بخور انشاءالله که حالت تهوع از بین میره  ...

مرسی عزیزم مشکل اینه من قرص تیرویید ناشتا باید بخورم تا نیم ساعت بعدش هم چیزی نخورم

آترین جون شما کجا بودین؟؟فکر کنم شمام تهرانی؟؟

قربونت برم من جنوبم

بندرعباس.

دورت بگردم مهربون نوش جونت باشه

بزار یخچال که بعداز هفته ی ۶خیلی بهش نیاز پیدا میکنی هم ب لحاظ ترشیش هم مسهل بودنش ♥️😍😘

جنین پایین ، هفته ۲۲

سلام 

به نظرم بالش لایه پا نزار  بازم از دکتر بپرس فکر کنم قبلا خوندم برای کساییکه ماه آخرن خوبه تا لگن باز بشه

یک جا قبلا تو همین نی نی سایت خوندم یکی گفت من یکم پاهام رو بالا تر قرار می دم حالت شیب دار و اینکه حتی برای دستشویی بلند نمی شم و لگن می زارم

و غذا هم دراز کش می خورم

دیگه درست و غلطش رو نمی دونم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم کل سینه ام درد داره ولی نوکش درد نداره اتفاقا منم وقتی امپول اچ سی جی میزدم نوک سینه ام هم حساس ...

نه عزیزم ‌‌‌‌‌پس استرس نداشته باش

منم نداشتم فقط علایم قبل از ازمایش درد سینه ودرد پریودی داشتم که از روز ۹به بعد کمتر شد

اما سینه درد بیشتر شد 

سلام قربونت مرسی منم پروبیوتیک میخورم خیلی خوبه حواست باشه جای گرم نگه نداری ، به دکترت بگو شربت لاک ...

باشه عزیزم 😘

کاهو هم امتحان میکنم سوپ بالا میارم 😀

از دیروز همین قرص شروع کردم انشاالله که اثر کنه 

سلام دوستان. من سه تادندون خراب وسه تادندون نیازبه عصب کشی دارم به نظرتون برم ای وی اف یااول دندونها ...

سلام عزیزم صد در صد اول باید درست کنی

چون تا ماه سه و چهار نمیتونی دندان پزشکی بری

ریسکش بالاست همینجوریشم من با اینکه قبل انتقالم دندونامو چکاب کردم و حتی جرم گیری دوباره دندونام سیاه شدن نمیدونم این سیاهی از چیه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
زنجبیل نخور عشقم خیلی خیلی گرمه مخصوصا برای ماها که شرایطمون خاصه کاملا ممنوعه . دکتر منم سر اون بار ...

آره عزیزم سحربانو هم گفت

آره شرایط ما تا بارداری طبیعی فرق میکنه

من به خودی خود با استراحت مطلق هم لکه بینی دارم