2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
اگه خوردی زمین دردت اومد گریه کن اونقدری که اروم بشی ولی حق نداری نا امید بشی دوباره بلند شو ادامه ب ...

دیگه گریه ام هم نمیگیره، اخه همسرم اصلا رعایت نمیکنه، نه سیگارشو کم میکنه، نه تو تغذیه رعایت میکنه

تمام بار ناباروری رو دوش منه☹️☹️ به جز زمان عمل ها یک بار با من دکتر نیمد، حتی نمیپرسید چی شد، 

فکر کن انتقال میدادم میرسیدیم خونه میگفت ناهار من رو بیار🥹 

اره من قبلش قشنگ غذا می‌خوردم شکمم راحت بود بعد یهو از اشتها افتادم شوهرم تعجب می‌کنه الان جز میوه و ...

عزیزم بیسکویت ساقه طلایی بزار کنار تختت صب که بلند میشی بخور انشاءالله که حالت تهوع از بین میره 

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نوک سینه م نه حقیقتش اما قبلاً هر موقع آمپول اچ سی جی که همون هورمون بارداری میزدم می‌شد شما ...

منم کل سینه ام درد داره ولی نوکش درد نداره اتفاقا منم وقتی امپول اچ سی جی میزدم نوک سینه ام هم حساس میشد ولی الان نه 

همش میگم شاید باردار نیستم که نوکش حساس نشده 

پس خدا روشکر  درد نوک سینه به مثبت شدن ربطی نداره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام الهه جان خوبی دخملیون خوبه ؟ قبلا سی لاکس گیاهی بود شنبه برام prodigest pouya.    P ...

سلام قربونت مرسی منم پروبیوتیک میخورم خیلی خوبه حواست باشه جای گرم نگه نداری ، به دکترت بگو شربت لاکسی ژل ببین اگه صلاح میدونه بخور . راستی سوپ آبکی هم خوبه ها روغن زیتونو بریز تو غذاهات ، مثلا چند قاشق آخر خو شت که مونده توش یه قاشق بریز باهاش بخور خالی نخور تهوع میگیری ، یا بریز رو کاهو . کاهو هم خوبه برای یبوست 

.ندارم اونم بگیرم ببینم چطور میشه از گرمیشم میترسم 

زنجبیل نخور عشقم خیلی خیلی گرمه مخصوصا برای ماها که شرایطمون خاصه کاملا ممنوعه . دکتر منم سر اون بارداری قبلی گفت بخور کمش اشکال نداره حتی یه قرصایی نشون داد از زنجبیل ساختن . بعدها همه به من گفتن لک بینی هات مال زنجبیل بوده که هر روز میخوردی . شاید باردارای سالم و شرایط عادی این چیزارو رعایت نکن مشکلی پیش نیاد ولی ماها خیلی باید حواسمون باشه

انشاالله خوشخبر میای عزیزم 

فدات‌عزیزم.شمامامانی‌دعام‌کن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آرزومه اینکارو کنن نمیخوام با وجود کیست انتقال بدن خداکنه بفهمن و بعد از پانکچر عملم کنن

وقتی وارد سیکل پانکچر میشی تاکید کن روی کیست آندومتریوز

اگر علت ناباروری کیست هست که خب اگر نبود طبیعی باردار میشدید

حتی اگر علت این باشه کیست رو بردارن طبیعی باردار میشید.به شرطی که کیست روفقط تخلیه نکنن لاشه ش رو هم بردارن.کدوم مرکز میرید؟

من نصف تخمدان رو برداشتن ولی با این حال فولیکول داره و فعالیت خودش رو داره.

اگر علت ناباروریتون همینه به نظرم کیست رو عمل کنید طبیعی باردارید

نمیدونم واقعا . چون همسرمم قبلا واریکوسل عمل کرده نگرانم کاش هیچ مشکلی نباشه

انشاالله که نیست

خب باید برید دکتر تا بررسی بشه 

همینجوری نشستن و غصه خوردن کاری رو پیش نمیبره

روز ۱۰ انتقالم عزیزم ولی میدونم منفیه بیبی هیچ وقت به من دروغ نگفته 

من‌۱۶انتقالم.میگم‌احتمال‌داره‌نشون‌نده.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیزم ان شاالله که انتقالتون مثبت بشه  منم ناباروری ثانویه دارم اگه ان شاالاه پولم جور ب ...

منم‌ناباروری‌ثانویه‌دارم.

چون‌دوتاانتقال‌منفی‌توبیمارستان‌پیامبران‌داشتم

رفتم‌رویان‌دکترم‌‌همه‌آزمایشات‌برام‌خاست.تادلیل‌منفی‌شدن

پیدابشه.دکترخوبیه.