2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
وای خدای من، آب دهنم......... جمع نمیشه که....     خدا حفظت کنه عزیزم و بهت سلامتی عطا کن ...

عزیزم مگه شما تهران نیستین؟؟؟اگر دوست دارین محدودتونو بگین کجایین؟خواهرم تهرانه اگر اطرافشون باشین بیارم براتون اگرنه وقتی اومدم میارم برات 

بخدا اصلا تعارف نمیکنم یه عالمه لواشک دارم که همه رو درست میکنم و فقط میذارم یخچال،گاهی میدم بچه ها گاهی دوستام خودمم اصلا اهلش نیستم

کی از شما دوستام عزیزتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها مال منم گفت یکی یکی کم کن از دیروز روزی دوتا میخورم 

همین کم کردن استرادیول هم باعث کاهش درد سینه می شه

چون استرادیول و استروژن باعث بزرگی و سنگینی سینه می شه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

خدا خیرت بده عزیزم چه دختر خوبی خدابا نی نی های دوست داشتنی برات جبران میکنه ان شا الله🤩

ممنونم مهتاب مهربونم

آمین

خدا بچه هاتو بهت ببخشه

مهتاب جون درسته گفتم برای باردارا لواشک میارم اگر شمام اهل لواشکی بگین براتون بیارم اگر تهرانین😊

عزیزم دلم هر چه که پیش اید خوش اید انشاالله ماه بعد سر فرصت میری جوجه هارو میاری مچسبن به دل مانشو ...

انشااله

یهو با گفتن اسم مامان اونم من دلم لرزید خدا حس قشنگ مادری رو به همه زنها عنایت کنه

الهی قربونت برم عزیزکم میام میخونم ولی انگار دیگه انرژی ندارم عذاب وجدان دارم کاش بیشتر با مامانبز ...

خدا بهتون صبر بده 

انشااله روزهای شاد شما هم به زودی میرسه

مراقب خودتم باش بمب انرژی ما🌹