2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه منو دعوا کنید  من از ترس شکست دوباره دیگه نمیتونم شروع کنم به خاطر سنم خیلی هم وق ...

برو شروع کن نترس منم خیلیییییییی میترسیدم جنینای آخرم بود اگه نمیشد باید اهدایی میگرفتم.

دل به دریا زدم و خدا خواست.الانم امبدم به خداس که سالم بده بغلم

انشاالله به زودی خبر بارداریتو میدی بهمون 🤲

.وای نگو کع یبوست پدر منو در اورده با هیچی خوب نمیشم دکتر قرص خارجی هم نوشته روزی دوتا بازم فایده ن ...

عزیزم خوبی ؟ زیتون و روغن زیتون خوردی ؟ آب و مایعات میخوری ؟ کره بخور صبحا . اسم قرصت چیه ؟ 

قربونت برم کمترین کاری که میتونم بکنم والله خبر ندارم ازش دکتر سونو انتی نوشت گفتم سونوم کن گفت هفت ...

استرس نداشته باش

علايم همش الكيه

من كه اصلا علايم ندارم

انشالله ٨ ماه ديگه بغلشون ميكني و لذتشو ميبري

بله عزیزم دوتا دختر دارم  ولی من دیگه مطمینم خدا کنه اونجوری باشه و من اشتباه کنم اما .......

سلام عزیزم منم میخام تازه برم دنبالش ولی یکم مردد هستم و شوهرمم زیاد راغب نیس و میترسه میگ اینهمه کارو انجام بدیم و اذیت بشی آخرشم هیچی😔شما مشکل خاصی نداشتین؟چرا نگرفت 

چندتا قبل انتقال زدی؟ به منم دکتر دیروز داد نگرانم  بعد این امپول ادنومیوزت بهتر نشد؟

یکی .وقتی سونو میکرد چیزی نمیگفت که نامساعده و برام انتقال داد.نوشته بود تو سونوی مرکز که ادنومیوز mildly present

من اندومتریوز و فیبروم داشتم عمل کردم .دوتا جنین انتقال دادم منفی شده .ادنومیوز دارم باید تخمک اهدای ...

عزیزم آندومتریوز ازش نمیدونم 

ولی من مشکوک به ادنومیوز بودم

بنظرم الدی لعنتی بدتر میکنه رحمو من ۴تا سیکل انتقالم با الدی منفی شد چون رحمم خون جمع میکرد والتهاب یا منفی یا مثبت بتای پایین وافت بتا

نزدیک به ۶ماه از بیمارای دکتر دیگه تحقیق کردم دیدم به هیچ بیماری الدی نمیده تمام سیکلا یا نچرال یا کوتاه

که نوبت گرفتم بعداز ۲ماه نوبتم شد رحم برسی کرد و بردم تو سیکل کوتاه و استرادیول خارجی گرفتم اینسری همش خواست خدا ولی فکر میکنم اینا هم بی تاثیر نبود.

ادونو میوز به اندازه آندومتریوز ازیت کننده نیست

راستی کسی میشنام که بعداز منفی با داشتن آندومتریوز طبیعی باردار شده.امیدت به معجزه ی خدا باشه 

دوستان کسی تا به حال حس نبض یا تیر کشیدن رو در واژن داشته بعد از انتقال؟

بله من داشتم عزیزم

تیر کشیدن واژن داشتم ، یه بارم نبض داشتم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️