2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
سلام عزیزدلم دلم برات روشنه مطمئنم که مثبت شدی من خودمم روز ۶ انتقالم افتادم به خونریزی تا غربالگری ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

یعنی کلا به صورت مداوم خون میومد؟ برای من چند روزه با شدت کم روی پدم کامل میاد و دیروزم که حجمش بیشتر شد و رنگش قرمز شد باز الان قهوه ای تیره ست اما هست بدون اینکه قطع بشه.

الان هم زنگ زدم مرکز گفت احتمالا پریود شدی. آمپول پروژسترون رو بزن و آسپرین رو قطع کن و سه روز دیگه آزمایش بده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شاید لانه گزینیه ب این زودی نمیشه شما پروژسترون داری نمیشه پریودی اصلا خودتو ناراحت نکن ان ...

قربونت عزیزم مرسی از دلداریت . نه پریود هم برای بعضیها میاد با وجود پروژسترون 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام به روي ماهت عزيزم ببخشيد دير جواب دادم شنبه رفتم سونو و فقط دو تا ساك ديد يكي كوچك و يكي بزرگ ...

ای جووووونم

مباااارکت باشه عزیزم این هدیه زیبای خدا

دو هفته دیگه هم ان شاءالله میری و صدای قلب هر دو تاشون رو می شنوی  

همیشه خوب و خوش خبر باشی عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
شما خودت الان چند هفته اي؟ علايمت چيه؟

من اگه از سه روزه ها حساب کنم شیش هفته و یه روز 

از پنج روزه ها شیش هفته و چهار روز 

من معده درد ک فک میکنم از استرس ک دارم آخه معده من عصبیه و استرسی 

ميشه ٧ هفته كه!

خب به حساب ما میشه ما نمیدونم رشدشون چه جوریه تو بارداری طبیعی هم اینجوریه من خواهرم به حساب خودش هفت هفته بود ولی سونو گفت شیش هفته برا منم با اینکه بتا بالا بود ولی هیچی ندید خیلی متعجب و نگرانم واقعا