2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
 بگو‌ من سلطان بی بی هستم شوخی که نیس😄 عزیزم واسه این حرفا زوده تو تازه جمعه آخرین آمپولتو زدی ...

والله ببینم دوروز دیگه چی میشه ولی واقعا اگه پررنگ نشه دیگه امیدی نیست تا جمعه بیبی دارم

والله ببینم دوروز دیگه چی میشه ولی واقعا اگه پررنگ نشه دیگه امیدی نیست تا جمعه بیبی دارم

خدابزرگه عزیزم انشاالله پر رنگ میشه زود بوده❤️

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم دیگه پریوده بنظرم 😭 فردا زنگ میزنم

عزیزم شیاف داری یا آمپول؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم اونجوری خودمو امیدوار میکنم ولی واقعا نامیدم با اینکه میدونم دوروز دیگه وقت دارم😭😭😭😭

عزیزم امید هست چون خدای بزرگ هست اینو نگو فعلا تا شنبه بعد که آزمایش بدی وقت داری قشنگم انشاالله گل پسرت جاشو گرفته آیت الکرسی برات میخونم

هنوزم مطلقه استراحتت من مهمون ناخوانده برام اومد امروز کمی تحرک داشتم

نه منم از دیروز یکم فعالیت داشتم امروز لباس پهن کردم رو طناب و ظرف شستم و یکم خودمو سرگرم کردم ولی نه اینکه خسته بشم 

تحرک که خوبه نگران نباش 

عزیزم شیاف داری یا آمپول؟

اول یدونه شیاف داشتم بعد خودم کردمش دوتا بعدم زنگ زدم مرکز و گفتن بجاش آمپول بزن. الان دو روزه که روزی دو آمپول پروژسترون می زنم. الان هم سرخود یدونه شیاف گذاشتم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اول یدونه شیاف داشتم بعد خودم کردمش دوتا بعدم زنگ زدم مرکز و گفتن بجاش آمپول بزن. الان دو روزه که رو ...

فک کنم نباید دوز شیاف یا امپول سرخود کم و زیاد بشه کاش دیگه الان شیاف نمیذاشتی همون آمپول از شیاف خیلی قوی تره دوتا هم زدی کافی بوده ولی حالا اشکال نداره ولی از فردا همون دوتا آمپولتو بزن انشاللله مثبتی نگران نباش

من داشتم که همش توضیح دادم بهت چون مشکوک به ادنومیوز ماتیک بودم.چنتا بچه های دگه هم بودن که یادم نیس ...

عزیزم چه خبر از فندق ها دکتر نرفتی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فک کنم نباید دوز شیاف یا امپول سرخود کم و زیاد بشه کاش دیگه الان شیاف نمیذاشتی همون آمپول از شیاف خی ...

انقدر اعصابم به هم ریخت و به هم ریختم که دیگه نتونستم درست تصمیم بگیرم، ممنون عزیزم 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بنظر من استراحت حتما سه چهار روز اول داشته باشیم من دوبار انتقال دادم که اولی دو سه روز اول یکمی رع ...

دومی هم منفی شد؟

انشاالله این سری مثبت بشی عزیزم

به زودی منم مامان میشم😍
خوبه خودتم میگی خدا میخواست میموند به این چیزا نیست الکی داری خودتو عذاب میدی ولی ناشکری نکن همین ...

میدونم اگه خدا میخواست هرجوری که شده میموندن برام 

ولی بازم کم کاری خودم میدونم دلیل منفی شدنشو

به زودی منم مامان میشم😍
حق داری. میفهمم عزیزدلم. با تمام وجودم. منم تا حالا ۱۰ تا جنین از دست دادم. داغ بچه خییییلی سخته چه ...

ممنونم از پیشنهادت 

دقیقا انگار چند ساله دارمشون 

انشاالله این سری خودتم مامان بشی مهربونم

به زودی منم مامان میشم😍