2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
سلام خوبین  من رفتم سونو ضخامتم اوکی نبود سیکلمو کنسل کرد گفت ایده ال نیست برای انتقال الکی جن ...

سلام عزیزم. میدونم الان خیلی سختته منم ۲ بار اینجوری شدم‌ ولی واقعا خیلی بهتر از انتقال دادن و از دست دادن جنین هاست.

طوطیا جان پچ هم داشتی؟ ینی کمک نکرد؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@alaae     سلام مهربونم خوبی؟؟؟فکر میکنم دوره امتحاناتته انشااله موفق باشی بعدشم بری تو ...

سلام عزیز دلم 😘 ممنوووونتم قربونت برم❤️❤️ ان شاالله خیر و خوشی باشه برا هممون😘😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینقدر من به بودن باهاتون عادت کردم که تقریبا ۳یا۴ روز بود نبودم ۴۰تا صفحه داشتم همه رو خوندم که از ...

اااای جااااان😍😍😍 به به چ فضاااییی😍😍🤩🤩 جای مام تو باغ نفس بکش😍

بچه ها من هرسال ‌خیلی لواشک درست میکنم امسال هرچی درست کردم یاد شماها بودم و خیلی دلم میخواست هرکدوم ...

😋😋😋عاغا نمیشه تبریزم بیای؟😂 آب از لب و لوچه ام آویزون شد😂😂😋😋😋

سلام عزیزم. میدونم الان خیلی سختته منم ۲ بار اینجوری شدم‌ ولی واقعا خیلی بهتر از انتقال دادن و از دس ...

انگار بی حس شدم در قبال اتفاقات فکر میکردم ناراحت بشم زیاد ولی اینجوری نبود به قول شما الان کنسل شد بهتر از یه انتقال منفیه

اره عزیزم پچ هم داشتم 

پیاده روی 

اب زیاد

قرص گوجه 

لوبیا سبز فراوون 

فایده نداشت دفعه قبل با امپول بودم اندومترم بهتر بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره عزیزم سقط بود. من این انتقال آخری مثبت شدم بعد بتا افت کرد و... ولی قبلیا منفی بودم. خارج رحمی د ...

یعنی ممکنه برای منم تا یه جایی رشد داشته بعد افتاده؟

ولی اگه اینطوره چرا بتا دو شد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

متوجه نشدم یعنی اکه ذخیره تخمدان بالا باشه نشونه ی تنبلیه؟ منم دکتر گفته تنبلی تخمدان دارم و ذخیرم 2 ...

بله وقتي ذخيره بالاتر از حد نرمال باشه يعني تخمدان تنبل بوده تخمك آزاد نميكرده پس ذخيره تخمدان بالاست كه براي اي وي اف نكته مثبتي به حساب مياد البته به شرطي كه قبلش حسابي به كيفيت تخمدان برسي بيشتر دكترا قبل پانكچر داروي تقويت تخمدان ميدن، آرابووست خوبه ولي فرتيل ايد عاليه فقط يادت باشه فرتيل ايد براي كيفيت تخمك هست و فرتيل سي ام براي ايده آل سازي رحم جهت لانه گزيني يوقت خواستي بگيري اشتباه نگيري، نياز به نسخه يا دستور پزشكم نيست من فرتيل سي ام رو خودم خريدم و قبل انتقال خوردم موقع پانكچر اطلاعات كافي نداشتم وگرنه فرتيل ايد ميخويدم

در حدی ک نتونم تحمل کنم چون از درد گودی کمر خاطره خوبی ندارم

من چون خودم گاهي ميشدم مخصوصا اوايل و هفته هاي اول گفتم طبيعيه و زيادم ديدم كه ميشن حالا تو چاره اي جز استراحت نداري بايد صبر كني استراحتتو بكن بعد با دكترتم در ميون بزار… به پهلو چپ دراز بكش و بين پاهات يه بالشتي بزار كه طوري باشه كه پاهات در راستاي شونه هات بياد بالا و باز بشع منظورم اينه بالشتت خيلي پر نباشه نتيجه عكس ميده

انگار بی حس شدم در قبال اتفاقات فکر میکردم ناراحت بشم زیاد ولی اینجوری نبود به قول شما الان کنسل شد ...

خداروووشکر.😘 این نشون میدونه چقد روحت بزرگ شده😍 همینه ک رنج ها باعث رشدمون میشن❤️

منم قبلا هر چی ک میگفتن امتحان میکردم اثر نمیذاشت. فقط مونده بود پچ و امپولش. پس خوبه ک حداقل آمپوله اثر داره. ان شاالله سیکل جدید همه چی عااالی پیش بره❤️

یعنی ممکنه برای منم تا یه جایی رشد داشته بعد افتاده؟ ولی اگه اینطوره چرا بتا دو شد

دقیق نمیدونم ولی نه فک نکنم. من تو انتقالای قبلی ک منفی شدم هم لخته داشتم ولی اینی ک گفتم دفع شد اندازه ی کف دست بود و ی بافت جگر مانند داشت. البته میگن بیشتر محتویات بارداری هس ن جنین. چون اون موقع جنین خیلی کوچیکه.