2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
نمیدونی که  انگار چندین ساله اینا تو این دنیا یچه های من بودن😔 بااینکه ندیدمشون وهیچی راجع ب ...

درکت میکنم منم انتقال اول همین حسو داشتم تا ۳ سال حالم بد بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من هرسال ‌خیلی لواشک درست میکنم امسال هرچی درست کردم یاد شماها بودم و خیلی دلم میخواست هرکدوم باردار شدین و دوست داشتین به دستتون برسونم

من تهران میام برای درمان

اگر کسی دلش میخواد و مقدوره براش وقتی میام تهران براش بیارم

من خودم زیاد اهلش نیستم ولی میدونم بعضی باردارا دلشون میخواد

من بدون تعارف گفتم هرکی دوست داره بگه بهم با کمال میل براش میارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چندتا بهتون داده بود ؟ بعد اینکه بعد از امپول رحمتون چه تغییری کرد؟

من یک دونه داشتم فیبرومها که تعداد و سایزشون همونه دیگه نمیدونم چه تاثیری روی رحمم گذاشته باشه چون اصلا نمیدونم به چه علتی این رو به من داده بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@baharak2017     سلام بهارک جون قدم نورسیدت پربرکت،خیلی دل تنگت بودیم جات خالی بود تو سا ...

سلام عزیزم ممنونم ان شالله روزی خودت به زودی 

والا خودم خیلی از نظر روحی خیلی خوب نیستم افسردگی گرفتم چون دست تنها خیلی اذیت شدم سزارینم هم خیلی بد بود کلی عارضه داشت برام 

پسرم هم کولیک داره اصلا نمیخوابه فقط تو بغلم 

بنایی داشتیم بعد روز بعدی که از بیمارستان مرخص شدم اسباب کشی داشتم فکر کن با ی نوزاد ی هفته ای 🥹دیگه من و بچه ها ی هفته ای هتل بودم تا همسرم ی کم خونه رو قابل سکونت کرد ولی هنوزم کارتی خرده ریز خونه مونده هر روز یکی میاد ی کاری میکنه زندگیم رو میریزه بهم 

هنوز نتونستم کارام رو کامل انجام بدم حسابی بهم ریختم  

ولی خوب بازم شکر پسرم صحیح و سلامت اومد بغلم 

😔😔😔حس عذاب وجدانش خیلی بده  حس میکنم کم کاری کردم  خوب مواظبت نکردم وبااسترسم مانع رش ...

خوبه خودتم میگی خدا میخواست میموند

به این چیزا نیست الکی داری خودتو عذاب میدی

ولی ناشکری نکن

همین که خودت و همسرت سالم هستید سایه پدر مادر بالاسرتونه خودش نعمت بزرگیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من تو اداره که هستم بخاطر اینکه کیبورد استفاده کنم باید بیام جلو یکم و نمیشه قشنگ تکیه بدهم بعد از صبح تا ظهر که بیام لگدش ببخشید مستقیم رو مثانه منه....انگار جاش تنگه اذیته میترسم یه مشکل براش پیش بیاد

آخه هی میگن جوانی جمعیت خب دو سه ماهم تو بارداری مرخصی بدهید 

این مردها که قانون میگذارن رو باید یکی یه هندونه بهشون ببندی بفرستی پست میزشون تا بفهمن تو بارداری هم آدم نیاز به مرخصی و استراحت داره

@فردایی_روشن     سلام دوست پرانرژیمون خوبی؟؟روبراه شدی؟؟؟بیشتر بیا تو گروه،هممون بهت عا ...

الهی قربونت برم عزیزکم

میام میخونم ولی انگار دیگه انرژی ندارم

عذاب وجدان دارم کاش بیشتر با مامانبزرگم وقت میگذروندم

اصلا فکرشو نمیکردم به این زودی تنهامون بزاره

اگه انتقالم نبود میتونستم ببینمش

ولی اخرین دیدارم روز دختر بود

متاسفانه دیروز دوباره یه جوون از دست دادیم فامیل دوره دوتا دختر ۱۲ ساله و ۱۴ ساله داره خود مرحوم ۳۵ اینا بود

اقاجونم از موقعی که فهمیده قبر ۳ طبقه خریدیم خیلی خوشحاله به حرفایی میزنه که نگرانمون میکنه

مامان بزرگمم قبل فوتش به داییم گفته بود خداکنه این روزها نمیرم که از هیچکدومتون راضی نیستم

الان داییم اینا دارن خودشون رو هلاک میکنن

مادربزرگم سالم بود از غصه ایست قلبی کرد💔

خیلی حرفه ناهار بخوره بخوابه دیگه بیدار نشه

چی بگم از حسو حالم ... از درون دارم میترکم دارم دیوونه میشم

میترسم یه عزیز دیگه رو از دست بدم

خیلی میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ممنون قربونت یعنی به فاصله دو روز ازهم برات جنین میزارن اول سه روزه برات انتقال میدن بعده‌ دو ...

حتما اینطوری درصد موفقیتش میره بالا خیلی هم عالی

خداروشکر که مثبت شدی عزیزم انشاءلله که جواب آزمایشتم مثبت فقط توکل کن به خدا 😘

راستی وقتی انتقال دو مرحله ایه داروی خاصی که استفاده نمیشه بازم مثل کسای دیگه همون داروهای پروژسترون امپول و شیاف یا نه چیز دیگه ای هم هست ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

سلام عزیزان ببخشید اولین ویزیت تو مرکز ناباروری مگ نباید توی روزهای اول تا سوم پریودی باشه؟یا هروقتی میشه؟اخه ینفر به من گفت نه روزهای پریودی نباید بری اون برا زمانی هستش که باید دارو ای وی اف بگیری نه برا بار اول..ولی مرکز ناباروری به من گفت روزهای اول تا سوم بیا!!!

نمیدونی که  انگار چندین ساله اینا تو این دنیا یچه های من بودن😔 بااینکه ندیدمشون وهیچی راجع ب ...

حق داری. میفهمم عزیزدلم. با تمام وجودم. منم تا حالا ۱۰ تا جنین از دست دادم. داغ بچه خییییلی سخته چه ی روزه باشه چه چند ماهه چ بزرگتر. اینو هم فقط و فقط ماها میفهمیم که چقدر سخته.

اگه تونستی کتاب مسکن الفواد یا آرامش دل داغ دیدگان رو از اینترنت دانلود کن و بخون. مال شهید ثانی هست که ظاهرا ایشون هم زیاد بچه از دست دادن بعد میان روایت هایی ک در این مورد هست رو جمع می کنن که میشه این کتاب. من بعد سقطم ی نفر بهم پیشنهاد کرد و فقط چند صفحه اول رو خوندم و فرصت نشد بقیه رو بخونم. فووووق العاده آرومم کرد😍 

ان شاالله خیلی زود دوباره جوجه هات میان تو دلت و ۹ ماه مهمون دلت میشن😍😍 و بعدم ۱۲۰ سال کنارت🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عشقم سلام مامان جونی حالت خوبه؟ چندهفته ای؟ رفتی سونو اینا زود خبر بده از خودت حسابی بی تابه خب ...

وااااای ببین کی اینجاس😍😍 دلم خیییلی تنگ شده بود برات عزیزم😘😘❤️🤗🤗

شرمنده ام ک حامل خبر خوبی برات نیستم 🥺. ی هفته بعد نی نیا رفتن بهشت. ناراحت نشیا منم حالم خوووبه خوبه شکر خدا😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه همه بعد منفی شدنشون پریود سنگین  خونریزی شدید داشتن پس چرا من خونربزیم انقد کم شده استرس این ...

نگران نباش عزیزم بدن همه مث هم نیس. و تو یه فرد هم سیکل ب سیکل گاها فرق داره. پریود من بعد انتقال اول و سومم درد وحشتناک و خونریزی زیاد داشتم‌ . ولی بعد انتقال دوم هم خونریزی خیییلی کم بود هم درد انچنانی نداشتم. علتش چیه نمیدونم 

عزیزم من تجربه منفی شدن و پریود بعدشو نداشتم اما خوب میدونی که مثبت شدن و سقط بعدش چرا. این که میگی ...

اره عزیزم سقط بود. من این انتقال آخری مثبت شدم بعد بتا افت کرد و... ولی قبلیا منفی بودم. خارج رحمی دومم دقیقا این اتفاق افتاد