2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048148 بازدید | 684646 پست
قربونت برم الهی به حق فاطمه زهرا که برای خودت بشه بی استرس وحاشیه 🤲توکل به خودش 

فداب بشم عزیزم انشالله🙏❤️

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام نیکاد جونم حالت چطوره؟ خوبی؟ تو چه مرحله ای هستی عزیزم؟ بازم رویان میری؟

سلام عزیزم مرسی خوبم اگه استرس بزاره🤦 شما خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ آره رویان میرم من الان روز ۱۳ انتقالم انتقال دو مرحله ایی داشتم برا چهارشنبه آز دارم

بدون هیچ علامتی فقط یکم درد پریود میاد سراغم و‌میره دیگه هیچی برام دعا کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شرمنده ام واقعا که نگرانتون کردم ولی سایت باز نمیشد برام الانم شانسی باز شد امیدوارم دوبا ...

سلام عزیزم قدم نو رسیدت مبارک چقد دلتنگت بودیم خداروشکر که سلامتی🥰🥰🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خوب ذخيره يكمي بالاتر از حد نرمال بود هرچي  از اون رنج آزمايشگاهي بالاتر باشه يعني تنبلي بيشتره ...

متوجه نشدم یعنی اکه ذخیره تخمدان بالا باشه نشونه ی تنبلیه؟ منم دکتر گفته تنبلی تخمدان دارم و ذخیرم 2/5 هست 

دقیقا منم بدون تقویت رفتم پانکچر که کیفیت تخمکام خوب نبود الان دارم تقویت میکنم دوباره برم پانکچر کنم

من شنیدم اوابووست خیلی خوبه ولی هنوز نگرفتم میخوام دو هفته دیگه برم دکتر باهاش مشورت کنم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
نه عزیزم لک ندیدم نمیدونم شاید توی راه باشه آخه دکترم سونو کرد گفت پشت جفت خونریزی هست یه تیکه کوچیک ...

عزیزم من بارداری قبلیم هفته سی و دو بودم که لک که چه عرض کنم یه خونریزی کامل داشتم و لباسم ببخشید کامل آباد شده بود گفتم دیگه تموم شد دارم زایمان میکنم دکتر گفت کار سنگین کردی به جفت فشار اومده یه تکه اش کنده شده و کلی دعوام کرد واقعا هم کار سنگین کرده بودم ولی خب اصلا در حد لک هم تکرار نشد تا آخر....شما هم نگران نباش انشالله تکرار نمیشه دیگه

سلام عزیزم خوبی جوجه هامون خوبه ؟ همین الان رسیدم گفت سونو گرافی خدا نیست که آینده رو ببین سه قلو ...

ای جانممممم سه تااا خدا رو هزار بار شکر عزیزم دیدی گفتم نگران نباش خدا خودش حافظ بچه هاته وبه سلامتی بغلشون میکنی مطمئن باش

چه نی نی های شیطونی تو این سالها نیومدن که یهو سه تایی بیان ای جانم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
😑😑بالاخره استراحت بکنیم یا نکنیم

بنظر من استراحت حتما سه چهار روز اول داشته باشیم

من دوبار انتقال دادم که اولی دو سه روز اول یکمی رعایت کردم وبعدش رفتم آشپزی و کارای خونه کردم روز هشتم لک هم دیدم باز استراحت نکردم آزمایشمم منفی شد دکتر گفت گرفته بوده ولی بنظرم چون استراحت نداشتم منفی شدم

دومی هم که اصلا استراحت نبودم همون اول یراست رفتم آشپزخونه

گفتم انشاءالله این انتقالم اصلا کاری انجام ندم درحد دستشویی ونماز پاشم چون عقیده من به استراحته

چندسال پیش ای یو ای کردم باردار شدم اونم بخاطر بی دقتی من واستراحت نکردنم ازدستش دادم الان فقط حسرت میخورمو عذاب وجدان دارم

ببخش طولانی شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
😑😑بالاخره استراحت بکنیم یا نکنیم

نظرات افراد مختلف متفاوته، من شرایط استراحت مطلق نداشتم، البته استراحت نسبی داشتم ها، ولی در حد غذا درست کردن و جمع و جور فعالیت داشتم

اگر بخواد بشه میشه، بعضی ها با استراحت مطلق میشن، بعضی ها هم از همون فرداش حتی می‌رن سرکار

سلام خوبین  من رفتم سونو ضخامتم اوکی نبود سیکلمو کنسل کرد گفت ایده ال نیست برای انتقال الکی جن ...

سلام عزیزم ان شاالله تو بهترین زمان انتقال میدین .من قبل از انتقال آخر دکترم بهم داده بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...