2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
آره عزیزم من تا اون نصف کف دست لخته رو دفع نکردم مردم و زنده شدم ولی بعد اون دیگه همه دردام رفت ولی ...

عزیزم من تجربه منفی شدن و پریود بعدشو نداشتم اما خوب میدونی که مثبت شدن و سقط بعدش چرا. این که میگی شبیه سقطه. شاید تا جایی پبش رفته و بعد متوقف شده و همونو دفع کردی. اگر که میگی انتقالهای قبلت اینجوری نبوده

سلام خوبین 

من رفتم سونو ضخامتم اوکی نبود سیکلمو کنسل کرد گفت ایده ال نیست برای انتقال الکی جنینت هدر میره 

امپول دیفرلین داد گفت سه ماه بزنم بعد انتقال 

کسی این امپول رو داشته قبل انتقال؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۳بودم ان تی انومالی شدم ۲۸  سن بارداری ک میره بالا میاد پایین  توالت فرنگی حتما استفاد ...

ممنونم عزیزم اره واقعا استرس میده اماچون پیشش ای وی اف کردم شوهرم میگه تا اخر پیش خودش باش ☹️

عزیز دلم خودتو اذیت نکن قسمت نبوده. انشاالله سری بعد دست پر و دل خوش برمیگردی

😔😔😔حس عذاب وجدانش خیلی بده 

حس میکنم کم کاری کردم 

خوب مواظبت نکردم وبااسترسم مانع رشدشون شدم 

گرچه از طرفی هم میدونم اگه خدا میخواست فرصت حیات بهشون بده با این کارای من هم حتی میشد🥺🥺🥺

به زودی منم مامان میشم😍
سلام خانوما هرکس مثبت شده لطفا وخواهشا به این سوال جواب بده.  شما استراحتتون در چه حد بود؟ من ...

عزیزم من سه تا انتقال منفی داشتم، تو هیچ کدوم استراحت نداشتم، اصلا بهش فکر نکن

نه عزیزم لک ندیدم نمیدونم شاید توی راه باشه آخه دکترم سونو کرد گفت پشت جفت خونریزی هست یه تیکه کوچیک ...

عزیزم انشاءالله که چیز مهمی نیست. آخه بگو بچه شیطون چرا خودتو سفت میکنی راحت باش 😁

خدایا شکرت
حرفای دکترت منو یاد دکتر لواسانی انداخت هر ویزیتی که میرفتم یه استرس میداد  تااینکه  هفت ...

وای خب بگو پس ۹ماه و نفهمیدی جفت پایینه بگی دکترمو عوض کنم برا زاییدن متوجه شدی، نه من دکترم تهرانی 

مرسی عزیزم آره خدارو شکر التماس دعا دارم از همه دوستان که ان شاالله به سلامتی به دنیا بیاد 🙏اسمشو گ ...

ای جونم رستا خانم انشاءالله نامدار باشه. زیر سایه پدر ومادر بزرگ وسربلند بشه 🙏 

خدایا شکرت
فدات بشم.من به یکیشم راضیم بمونه برام اره والله خدا خواس جبران کنه 😍

بسلامتی مبارکتون باشه 😍 😍 😍 

انشاءالله سال دیگه یه دوقلوی ناز بغل گرفتی

اترین جون الان دیگه وقت خوشحالی. به خانواده هاتون گفتین؟ 

خدایا شکرت
سلام عزیزم دوتا پسر ان شاالله عزیزم یه ازمایش تپل میدی میبینی دو قلوعه  پناه بر خدا  ان شا ...

الهی ای جانممم🤩😍 خدا حفظشون کنه عزیزممم مرسی گلم برا دعای قشنگت انشاالله دل تو دلم نیس خداکنه منم مامان شده باشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏