2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
اصلا نمیشه،ثانیه ای از فکرش در نمیاد آدم  من همش خودمو مقصر میدونم تو منفی شدنش  شما ساب ...

قربونت برم اذیت نکن خودتو. کاملا میفهمم چی میگی ولی اگه اون جوجه ها روزی ای از این دنیا داشتن در هر صورت میموندن. خودتو اذیت نکن. ان شاالله جنین های بعدی میان و مهمون دلت میشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم من تا اون نصف کف دست لخته رو دفع نکردم مردم و زنده شدم ولی بعد اون دیگه همه دردام رفت ولی ...

منم عصری جایی بودم نتونستم یرم خودمو چک کنم بعدشم فکرکنم جذب نوار شده 

احساس کردم یه چیز بزرگ دو سه بار ازم سر خورد اومد پایین 

خون نبود مطمئنم 

دیگه نمیدونم چی بود

به زودی منم مامان میشم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم اذیت نکن خودتو. کاملا میفهمم چی میگی ولی اگه اون جوجه ها روزی ای از این دنیا داشتن در هر ...

نمیدونی که 

انگار چندین ساله اینا تو این دنیا یچه های من بودن😔

بااینکه ندیدمشون وهیچی راجع بهشون نمیدونم ولی شبیه یه نفرم که داغدار بچشه😭😭

خیلی داغونم خیلی😔😔

به زودی منم مامان میشم😍
آره عزیزم من تا اون نصف کف دست لخته رو دفع نکردم مردم و زنده شدم ولی بعد اون دیگه همه دردام رفت ولی ...

سلام عشقم سلام مامان جونی حالت خوبه؟ چندهفته ای؟ رفتی سونو اینا زود خبر بده از خودت حسابی بی تابه خبر خوشحالیتم😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه بخدا هیچی نخوردم وقت خوردن چیزی ندارم غذای خودمو یادم می‌ره لخورم چه برسه به گرمی

عه همه بعد منفی شدنشون پریود سنگین  خونریزی شدید داشتن پس چرا من خونربزیم انقد کم شده استرس اینم گرفتم خدایا 

بچه ها کسی مثل من بوده؟؟

الهی و ربی من لی غیرک
درصد موفقیتش بیشتره و اینکه فکر کنم برا اونا که جنیناشون قابلیت پنج روزه داشته باشن میتونن انجام بدن ...

سلام نیکاد جونم حالت چطوره؟ خوبی؟ تو چه مرحله ای هستی عزیزم؟ بازم رویان میری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین کی به ما سرزده سلاااااااام خوبی گلم چه کار میکنی دوباره اقدام نکردی تصمیم نگرفتی گل پسرمون چه ک ...

سلام پروانه جونم خوبی؟ خداروشکر مام خوبیم 

عزیزدلمی انشاءالله به همین زودیا من قدم گل پسرتو بهت تبریک بگم 

آره الان یکسالشه کاش اونموقع که براشمام مثبت شده بود مونده بود😢😥

نه بابا فعلا برا بچه دوم نمیرم حالا چندماه دیگه ‌ه پسری رو ازشیر بگیرم میخوام برم اسلیو کنم لاغر شم ۱ سال بعد عملم میرم برا اقدام مجدد 

عه همه بعد منفی شدنشون پریود سنگین  خونریزی شدید داشتن پس چرا من خونربزیم انقد کم شده استرس این ...

سلام عزیزم شبت بخیر این چه فکریه آخه میکنی همه که اینطور نیستن من خودم بعد انتقال منفی که هیچ حتی بعدِ زایمانمم خونریزی سنگین وشدید نداشتم مثل همیشه بودم

حرز امام جواد به بازوی راست ببندی حرز ابی دجانه که توی خونه اویزون کنی تقریبا هر روز اسفند و پودر ...

وای مهتاب جون نگو از چشم زخم که دلم خونه ما از اول ازدواجمون همش تو چش مردمیم باردارم که شدم همون اول علنیش کردم بچمو از دست دادم حالا فقط حسرتش مونده بهم گفتم انشاءالله باردار که شدم تا سه ماه اول به هیچکی نگم.

من خودم از همون اول که میرفتیم دکتر میگفتن مشکلی ندارید حس میکردم از چشم زخم باشه خدا خودش بهمون رحم کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
وای مهتاب جون نگو از چشم زخم که دلم خونه ما از اول ازدواجمون همش تو چش مردمیم باردارم که شدم همون او ...

بآور میکنی گفته بودن زود باردار میشم همین که عروسی گرفتیم ماه بعدش دیگه پریود نشدم  تا الان که فقط با دارو پریود میشم درصورتیکه قبل ازدواج خودم پریود میشدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم ترک خوردن یا نخوردن بنظرم کاملا ارثیه من زن داییم اینجوری بود دخترشم با اینکه داشت می‌ترکید شک ...

عزیزم درسته ژنتیکیه اما میشه ازش جلوگیری کرد. من خودم مامانم خاله هام عمه هام همه ترک دارن.خودم روی قسمت کناری رون پام ترکهای قدیمی دارم که بخازطر افزایش وزن یا رشد قدیما بوده. اما تو حاملگیم از اون اولش که اصلا شکم هم نداشتم هر شب با روغن زیتون شکم و پهلو و پا تا زیر باسنو چرب میکردم ماساژ میدادم و دیگه حتی یک ترک هم نخوردم. فقط زیر شکمم کمی افتادگی پیدا کرده و بالای خط سزارینم تا زیر ناف شکمم برجسته تر شده 

مرسی عزیزم آره خدارو شکر التماس دعا دارم از همه دوستان که ان شاالله به سلامتی به دنیا بیاد 🙏اسمشو گ ...

ای جان عزیزم. مبارکش باشه نامدار باشه الهی. انشاالله سالم به دنیا بیاریش و سیل برکت و سلامتی جاری بشه به زندگیت

بله عزیزم یواش و با احتیاط فقط ظرف نمیتونستم بشورم میرفتم سمت سینک احساس ضعف میکردم توی بدنم و دوبار ...

خداییش انتقال با داشتن بچه خیلی سخته. خدا همشونو حفظ کنه الهی ولی وقتی بچه نداری خودتی و همسرت ریخت و پاش نداری. کار خونه میشه همون غذا پختن و شستشو ظروف. و میشه بدون اطلاع دیگران راحت کارو میش برد. اما ....

امان از دست فسقلیها. من که دو دقیقه دراز بکشم حواسم نباشه یک طرف خونه را پایین اورده. حداقلش اینه روزی صد دست لباس عوض میکنه. پیراهنهای خودش کمه میره سراغ لباس مجلسی های من. اسباب بازی و دفتر و مداد رنگی و شمعی هم که بماند اگر غفلت کنم باید راه میرم حواسم باشه چیزی زیر پام نره. بخوام پنهان کنم کارامو هم که خانم سریع به مامان بزرگ و خاله اش گزارش میده. میخوام اگر انشاالله دوباره کاری کنم دیگه به خانوادم نگم که استرس نکشن اما این وروجک هر فکری میکنم میبینم اجازه نمیده. صمن اینکه همسرمم از بچه بدتر ریخت و پاش داره. همیشه میگم دوتا بچه دارم بزرگه از کوچیکه بدتر.خلاصه این کار سختیهای خودشو داره

نه اخه اعتماد به علم وحرف دکتر داشتم البته شاید رحم من لیز بود الان جنینا به قول سونو گرافی یکی شر ...

آترین جون خدا به دادت برسه معلومه چقدر شیطونن هر کدوم ی طرف رفتن. وگرنه که دکتر یکجا همشونو تخلیه کرده. فداشون بشم که دو سال دیگه این موقع مامان آترین از دستشون همه وسایل خونه را جمع کرده آسیبی به خودشون نرسونن🥰🥰😘😘