2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048227 بازدید | 684647 پست
اره گلم تو ان تی ۴۶بود تو انومالی ۳۶بعد گفت چرا کم شده بعد ۱۰روز بعد ان تی باز سونو واژینال شدم ۳۵ان ...

حرفای دکترت منو یاد دکتر لواسانی انداخت

هر ویزیتی که میرفتم یه استرس میداد 

تااینکه  هفته آخر هم بهم گفت زایمانت رو قبول نمیکنم جفتت پایینه وای وای وای🫤

ایشالا که ایشون دکترت نیست؟؟!!

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی روزای اولم غذا درست کردن وکارهای منزل رو انجام میدادین؟

بله عزیزم یواش و با احتیاط فقط ظرف نمیتونستم بشورم میرفتم سمت سینک احساس ضعف میکردم توی بدنم و دوباره میرفتم دراز میکشیدم یا می‌نشستم غذا رو که بار میذاشتم و تموم خودش میپزه دیگه کاری نداشتم مرتب کردن خونه هم اینجوری که مثلا وسایل ریخته روی زمینو با انگشت پام می‌آوردم بالا و میگرفتم دستم میزاشتم سرجاش خم و راست نمیشدم

اصلا نمیشه،ثانیه ای از فکرش در نمیاد آدم  من همش خودمو مقصر میدونم تو منفی شدنش  شما ساب ...

عزیزم اصلأ عذاب وجدان نکیر بقران من بعداز دوتا انتقال بتا پایین انتقال بعدش گفتم همین استراحت نسبی باعث میشه خونرسانی نشه وجنین توقف رشد میکنه

انتقال چهارم سه تا حوجه هام الکی حیف کردم ی روز استراحت کردم بقیه روزا اعنگ میزاشتم هر یکساعت 20دقیقه پیاده روی کردم ولی صفر مطلق شد بتام 

بله عزیزم یواش و با احتیاط فقط ظرف نمیتونستم بشورم میرفتم سمت سینک احساس ضعف میکردم توی بدنم و دوبار ...

به نظر منم اینطوری بهتره 

حداقل آدم با کارای خونه هم سرگرم میشه ومدام بهش فکرنمیکنه

به زودی منم مامان میشم😍
بچه ها به من روز پنجشنبه وقت انتقال دادن محتاج دعای همگی هستم 😟😢🙏

به به ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم با جواب مثبت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اصلأ عذاب وجدان نکیر بقران من بعداز دوتا انتقال بتا پایین انتقال بعدش گفتم همین استراحت نسبی ب ...

پس به این چیزا ربطی نداره یعنی 

به زودی منم مامان میشم😍