2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
آره میدونم به همه همینو میگن،ولی آدم فکرمیکنه بااستراحت داره به مثبت شدنش کمک میکنه😔😔

عزیزم خودت رو مقصر ندون

بعضی استراحت مطلق کردن و مثبت شدن

بعضی ها استراحت نسبی کردن و مثبت شدن

بعضیام اصلا استراحت نداشتن و اونام مثبت شدن

اونایی که منفی شدن هم همینطور هرکدوم یکی از روشهای بالا رو داشتن

چیزی که مهمه اینه هر تصمیمی برای استراحت گرفتی مطمئن باشی بهترین تصمیمه و با اون روش آرامش داری.

ولی اکثر دکترها میگن استراحت مطلق خوب نیست چون خونرسانی کم میشه

ولی این دلیل حتمی منفی شدن شما نمیشه

امکان بارداری با ای وی اف ۳۰ درصده

میدونم الان حال روحی خوبی نداری درکت میکنم ولی این پایان راه نیست کمی استراحت کن و مجدد روی زانوهات بایست و تلاش کن به امید خدا نتیجه میگیری💞💕❤️💖

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نمیشه،ثانیه ای از فکرش در نمیاد آدم  من همش خودمو مقصر میدونم تو منفی شدنش  شما ساب ...

عریزم تو ای وی اف فقط 30 درصد احتمال موفقیت هست پس مقصر تو نیستی خیلیا دفعه های بعدی مثبت شدن حتما صلاحت اینطور بود من نه هنوز دفعخ اول میخوام انتقال بدم به امید خدا

بعد شما چند روز استراحت داشتین؟ یعنی درازکش بودین وهریه ساعت پا میشدین تو خونه راه میرفتین؟

عزیزم اصلا جا ننداختم مثلا وقتی بیکار بودم دراز میکشیدم یکم یا می‌نشستم شوهرم کمکم بود ولی غذا درست میکردم و خونه رو مرتب میکردم ولی همه اینا یواش و با احتیاط ولی زیاد نمیتونستم سرپا بمونم خود بدنم هشدار میداد مثلا دل درد میشدم باز استراحت میکردم

عزیزم خودت رو مقصر ندون بعضی استراحت مطلق کردن و مثبت شدن بعضی ها استراحت نسبی کردن و مثبت شدن بع ...

ممنونم از حرفات 

خیلی بار روانی منفی داره این شکست🥺

به خصوص که حالا یه بارم منفی بودنو تجربه کردی و میگی اگه بار دوم وسوم منفی شد چی😔

به زودی منم مامان میشم😍
به به چه روز خوبی عزیزم انشاالله که میچسبن به دلت من پنجشنبه انتقال دادم پنجشنبه بتا دادم پنجشنبه ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت خدا بچه هاتو برات حفظ کنه میگم اترین جون میشه جنین ها از فریز در نیاد من 3 تا 5 روزه دارم دوتا 4 روزه همش فکرای بد میاد سرم 

عزیزم اصلا جا ننداختم مثلا وقتی بیکار بودم دراز میکشیدم یکم یا می‌نشستم شوهرم کمکم بود ولی غذا درست ...

حتی روزای اولم غذا درست کردن وکارهای منزل رو انجام میدادین؟

به زودی منم مامان میشم😍
عریزم تو ای وی اف فقط 30 درصد احتمال موفقیت هست پس مقصر تو نیستی خیلیا دفعه های بعدی مثبت شدن حتما ص ...

انشاالله که مثبت میشی 

چی بگم که دلم خیلی پره

به زودی منم مامان میشم😍