2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم. بهتری؟ نی نی خوبه؟ خونریزی دیگه نداشتی؟ رفتی دکتر؟

سلام قربونت برم مرسی که تو فکرم بودید بله رفتم نی نی که خوب بود فقط سونو کرد گفت جفت یکم خونریزی کرده یه تیکه کوچولوش کنده شده اما گفت مشکلی نیست شیاف و آمپول پروژسترون گفت استفاده کنم روزی یکی

چون خودشو سفت میکنه نی نی اینجوری شده به جفت فشار اومده دکتر گفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالش 🤧  والا اکرم جون من احساس میکنم از حالا داره ترک میخوره☹️

عزیزم ترک خوردن یا نخوردن بنظرم کاملا ارثیه من زن داییم اینجوری بود دخترشم با اینکه داشت می‌ترکید شکمش ولی اصلا ترک نخورد،اما من خودم با این که تا ماه آخر شکمم خیلی بزرگ نمیشه ترک خورده زیاد ولی خب بهش فکر نکن عزیزم چاره ای نداره

من هنوز نزدم. برام ۳تا پرولوتون نوشت ۱ماه طول کشید تا پیدا کردم. فعلا از ترس دارم دست دست میکنم برای ...

من روش اختراع کردم یک بالشت گذاشتم زیر سینه ام و قسمت شکم خالی و بعدش یک بالشت زیر رون پام و زدم آمپولمو 😂

سلام خانوما هرکس مثبت شده لطفا وخواهشا به این سوال جواب بده. 

شما استراحتتون در چه حد بود؟

من تا تقریبا یه هفته ی اول اصلا جامو جمع نکردم وتقریبا همش دراز کش بودم جز تایم دستشویی ونماز 

همش حس عذاب وجدان دارم که به خاطر خوابیدن زیادم منفی شدم😭😭

شما تا چندروز و استراحتتون تا چه حد بود؟

ممنون میشم جواب بدید

به زودی منم مامان میشم😍

و اینکه این پریود وحشتناک بعد از انتقال منفی طبیعیه؟

من کلا درد پریودی نمیدونستم چیه تا امروز 

این پریود شدید و دردهای خیلی زیادش طبیعیه؟

به زودی منم مامان میشم😍
سلام خانوما هرکس مثبت شده لطفا وخواهشا به این سوال جواب بده.  شما استراحتتون در چه حد بود؟ من ...

اساراست مطلق که اصلا خوب نیست خونرسانی به جنین کم میشه هر یک ساعت باید راه رفت آروم 

دیکه گذشته ها گذشته فکر نکن اتشالا دفعه بعدی مثبت میشی 

اصلا نمیشه،ثانیه ای از فکرش در نمیاد آدم 

من همش خودمو مقصر میدونم تو منفی شدنش 

شما سابقه ی انتقال داشتین تاحالا؟

به زودی منم مامان میشم😍
سلام خانوما هرکس مثبت شده لطفا وخواهشا به این سوال جواب بده.  شما استراحتتون در چه حد بود؟ من ...

من از روز اول یواش یواش توی خونه راه میرفتم بعضی دوستان هم که کلا از روز بعدش رفتن سرکار

من از روز اول یواش یواش توی خونه راه میرفتم بعضی دوستان هم که کلا از روز بعدش رفتن سرکار

بار اول مثبت شدین؟جنین هاتون چندروزه بودن؟

به زودی منم مامان میشم😍