2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
چرا اینکارو انجام میدن ؟برا چه افرادی؟

درصد موفقیتش بیشتره و اینکه فکر کنم برا اونا که جنیناشون قابلیت پنج روزه داشته باشن میتونن انجام بدن و تشخیص دکتره برا چه کسانی انجام بدن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ممنونم از انتقال تجربیاتت. دکتر منم گف ی ماه بعد بیا. ولی من فک می کردم فاصله بدم بهتره. الان ...

ببينيد من هرچي دكترم ميگفت همونو انجام ميدادم اصلا شك به حرفاش نميكردم بايد به دكتر اعتماد كني اگه بخوايم همه چيو با شك و دودلي پيش ببريم كلي احتمالات پيش مياد حالا نميدونم شما هم سقط داشتي يا نه ولي از يه طرفي طبق تجربيات قديمي ترها ميگن زني كه سقط ميكنه رحمش دنبال بچه ميگرده من تو انتقال بعديم ضخامتم فكر ميكنم كمتر از هفت بود بازم سپرذه بودم دكترم كه بخاد انتقال بده يا نه كه اونم انتقال داد اينم گفتم كه اينجا ديدم خيليا دنبال اين اعداد ميرن 

سلام عزیز منم یه سوال داشتم. شما از کی شکمتون بزرگ شد؟ من فردا وارد ماه ۷ میشم، اطرافیانم میگن تو ا ...

دوقلوييد؟ من كه خودم فكر ميكنم طبيعي بودم تا چند ماه، ولي يادمه بعضيا ميگفتن اع چقدر خوبه شكمت نسبت به دوقلو بزرگ نيست ولي هرچي بالاتر ميرفتم هي بزرگتر ميشد و همه ميفهميدن دوقلوعه بعدم هركي يطوره 

دوقلوييد؟ من كه خودم فكر ميكنم طبيعي بودم تا چند ماه، ولي يادمه بعضيا ميگفتن اع چقدر خوبه شكمت نسبت ...

بله، دوقلو دارم.

خودم که به نظرم برای ابتدای ۷ خوبم. مگه چقدر باید گنده بشم؟!

شما چند هفته زایمان کردید؟ وزن بچه ها چقدر بود؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خوشبحالش 🤧  والا اکرم جون من احساس میکنم از حالا داره ترک میخوره☹️

ترک چه جوریه؟! من اصلا تا الان نه بهش فکر کردم نه براش کاری کردم

ببينيد من هرچي دكترم ميگفت همونو انجام ميدادم اصلا شك به حرفاش نميكردم بايد به دكتر اعتماد كني اگه ب ...

ممنونم گلم😘❤️ من دو تا خارج رحمی داشتم و تو انتقال سوم مثبت شدم ولی ی هفته نشده سقط شد.

توکل ب خدا پس میرم ان شاالله این ماه فقط خدا کنه با امتحانام اذیت نشم😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من روی سینه هام هم شده پوست کشیده میشه خطهای قرمز رنگ می افته

وای من همین جوری اینقدر همه چیم تغییر کرده خجالت میکشم. خوبه هنوز دچار ترک نشدم🥴

پوستت رو زیاد چرب کن بدتر نشه

سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟ نی نی ت خوبه؟ پسر بود یا دختر یادم نیس؟🤔 اره یادمه پارسال باهم بودیم من م ...

سلام عزیزم دوتا پسر ان شاالله عزیزم یه ازمایش تپل میدی میبینی دو قلوعه  پناه بر خدا  ان شاالله که دامنت سبز شده سال دیگه میای سر میزنی از تجربه بارداری و بچه داریت میگی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️