2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048226 بازدید | 684647 پست
@نیکاد     عزیزم تبریک میگم❤️ فردا برو آزمایش که خیالت راحت بشه و استرس اضافی نداشته با ...

مرسی عزیزم قربونت برم ببینم همسرم راضی میشه ببرتم بزور بی بی برام گرفت امروز بهش میگفتم بریم آز بدم میگفت نه زوده🤦🤦خداکنه همه چی به خوبی پیش بره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شکم بزرگه چجوری آمپول می‌زنید میشه بگید عزیزم منم باید آمپول پروژسترون بزنم

من هنوز نزدم. برام ۳تا پرولوتون نوشت ۱ماه طول کشید تا پیدا کردم. فعلا از ترس دارم دست دست میکنم برای زدنشون🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من با حرفت موافقم که گفتین هر مرکز هم درصدی رضایت دارن و درصدی هم ناراضی ان مثلا مرکز مام خیلی طرفد ...

اره عزیزم هر‌جا خم راضی داره هم ناراضی !من اعتقادم اینه فقط و فقط خدا تا اون نخاد برگی از درخت نمیفته !دکترا فقط یه وسیله آن!منکه خودم از مسیر طولانی که میومدم خیلی اذیت میشدم راستش خیلی هم برام درمانمو کش میدادم نمیدونم چرا !ولی خب خیلی ها راضی بودن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزم قربونت برم ببینم همسرم راضی میشه ببرتم بزور بی بی برام گرفت امروز بهش میگفتم بریم آز بدم ...

از دست این آقایون. همشون برای خودشون یه پا دکترن🤣

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم خوبی جوجه هامون خوبه ؟ همین الان رسیدم گفت سونو گرافی خدا نیست که آینده رو ببین سه قلو ...

وای دختر چقدر خوشحال شدم برات هول بودم از تو خبر بگیرم نگفتم نگران نباش خدا خودش بهت عطا کرده خودشم مواظبشه انشاالله دوقلوهات سالم بیان بغلت 😍😍🤩🤩

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره گلم تو ان تی ۴۶بود تو انومالی ۳۶بعد گفت چرا کم شده بعد ۱۰روز بعد ان تی باز سونو واژینال شدم ۳۵ان ...

من ۳۳بودم ان تی انومالی شدم ۲۸  سن بارداری ک میره بالا میاد پایین  توالت فرنگی حتما استفاده کن بیشتر در از کش باش  یکم قسمت واژن درد داشتم اگع میبینی دکترت استرس میده عوضش کنه چون استرس سمه بدتر از طول و اینا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اکرم جان من مامان و خواهرم خیلی شکمشون ترک خورد تازه تک قلو بودن

پس هر کرمی بزنی فایده نداره دکترم می‌گفت مخصوصا دو قلوعه ترک و میخوری ک ماشاالله جر خوردم 🤣ولی خب نسرین یه دونه ترک هم نخورد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزدلم مبارکت باشه❤️🫀 منظورت از انتقال دو مرحله ای چیه ؟

سلام ممنون قربونت

یعنی به فاصله دو روز ازهم برات جنین میزارن اول سه روزه برات انتقال میدن بعده‌ دو روز جنین پنج روزه برات انتقال میدن این یعنی انتقال دو مرحله ایی

سلام عزیزم خوبی تبریک میگم ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی پارسال فک کنم با هم انتقال دادیم خوشحا ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟ نی نی ت خوبه؟ پسر بود یا دختر یادم نیس؟🤔 اره یادمه پارسال باهم بودیم من متاسفانه منفی شد امسال این ماه انتقال داشتم دومرحله ایی بود برام دعا کن بی بی زدم مثبته ولی کمرنگه چهارشنبه آز دارم