2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم خوبی نینیامون خوبن شکر خدا ؟ اره گلم من از ۵هفته شروع شد معده درد شدید و ورم معده و حالت ...

مرسی خودم ک معده درد شدید شدم نمیتونم چیزی بخورم گرسنه هم هستم ان شاالله جای اونا هم خوبه شما خوبی نی نی ها خوبن 😍 پس باید برم دکتر امروز میخاستم برم دکتر کنسل کرد مریضارو من بعضی وقتا سردلم میسوزه ن خواب دارم ن خوراک از صبح جز نان و گوجه فرنگی هیچی نخوردم

اره عزیزم سه قلو شده یکیش به نظر میاد پوچه یکیش قلبش ضعیف میزد تو سونو دکتر سونو گفت انگاری میخواد ...

عزیزم انشالله ک همشون بمونن برات و تو ان تی بری ببینی یه سه قلو سالم و ناز داری 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی جوجه هامون خوبه ؟ همین الان رسیدم گفت سونو گرافی خدا نیست که آینده رو ببین سه قلو ...

ای جانم چه دکتره خوبی داری عزیزم   دیگه حسابی باید بری توی حال و هوای جشن و خوشحالی ها   صدقه که گذاشتی براشون کنار ؟ 

😂😂😂 وای چقدر خندیدم 

والا😂 خیلی بی تربیته🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله که بهترین نتیجه رو میگیری عزیزم دکتر عارفی بی دلیل اینقدر معروف شده منم زیاد تو بیمارستان ب ...

مرسی عزیزم ان شاالله که همگیمون بهترین نتیجه رو بگیریم .من پانکچر رو انجام دادم و اوایل پاییز به امید خدا میرم برای انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانم ها اون ماه ، ماه دومم بود بعد سقطم ۴ فولیکول داشتم با امپول نشد  رفتم برای ای وی اف دکترم ...

سلام عزیزم برای تخمک کشی میخوای بری ؟ یا انتقال؟

به نظرم دوفاستونو بخور حتما. من مشکلی ک داشتم فولیکولام هم سایز رشد نمی کرد تو دو تا پانکچر چند تا رو سر همین از دست دادم. ولی بعدا با دوفاستون دکتر کنترل کرد و فولیکولا سایز نزدیک به هم رشد کردن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها شما نفس تون حقه ممنون میشم برا دوستم دعا کنین.

همون ک با هم انتقال داده بودیم اسمش محبوبه اس. امروز زنگ زده بود بهم پریودش عقب افتاده. اااای خدا ینی میشه مثبت بشه😍😍 گفتم بی بی چک بزن. گفت نه بابا امکانش نیس باشه .  

حتما عزیزم دعا میکنم 😘😘تو هم برا من دعا کن قلب جنین تشکیل بشه

ممنونم از مهربونیت🤍🤍انشالله که تشکیل میشه قلب کوچولوش نگران نباشو سالم وسلامت میگیری بغلت عزیزم انشالله که بارداری راحتی داشته باشی🙏🙏

خدایاشکرت🤲🤍
پریود شدم عجیب ترین پریود تو عمرمه... دیروز روز اولم بود یکم درد داشتم بعد ازوم  شد  رفت ...

سلام عزیزدلم منم دفعه پیش پریودم همینطوری بود یه چیزایی دفع میکردم مثل پوست بود و لخته های خونی بار سومم که آماده شدم برای انتقال چند روز قبلش واسم خراش سرپایی داد واقعا این خراش چقد خوبه کاش از همون اول اینکارو بکنن نه اینکه بعد چندبار منفی شدن اونموقع بیان انجام بدن

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
قربونت برم عزیزم عکسشم گذاشتم اگه براتون باز شد ببینید واقعا مثبته نکنه من توهم زدم🥺🤦 من دکترم دکت ...

سلام عزیزدلم مبارکت باشه❤️🫀

منظورت از انتقال دو مرحله ای چیه ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اره عزیزم سه قلو شده یکیش به نظر میاد پوچه یکیش قلبش ضعیف میزد تو سونو دکتر سونو گفت انگاری میخواد ...

ای جانم دوقلو داری اصلا نترس و نگران نباش قلبش پر تپش میتپه مطمئن باش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️