2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
گلم برا من بفرستید ببینم

عزیزک هرکاری کردم نمیاد فقط میچرخه ولی نمیاد نمیدونم چرا اینحوریه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت برم بهارک جون انشاللله آزمایشمم خوب باشه با دلت پاکت برام دعا کن مرسی عزیزم

نیکاد جان مبارکه انشاءالله که چهارشنبه هم با جواب بتای خوب خوشحالمون کنی😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکاد جون مبارکه،ان شا الله که بقیه راه رو هم بسلامتی بگذرونی😍

ممنون عزیزم برام دعا کن آزمایشمم خوب باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
کاش عکسشو میدیدم 😍 

بالا گذاشتم چند صفحه پیش اونم به زور اومد الان هرچی سعی کردم دوباره بفرستم نمیاد نمیدونم چرا 

وااااای خداروشکر مثبته 😍😍 بهترین کادوی تولدت رو از خدا گرفتی عزیزم🤩🤩

واقعاااا همینجوری بود برام‌ دعا کنید آزمایشمم خوب باشه❤️

نیکاد جان مبارکه انشاءالله که چهارشنبه هم با جواب بتای خوب خوشحالمون کنی😘

مرسی عزیزم انشاالله خدا خودش به دلمون رحم کنه این ذوقمون واقعی باشه❤️

بالا گذاشتم چند صفحه پیش اونم به زور اومد الان هرچی سعی کردم دوباره بفرستم نمیاد نمیدونم چرا 

اشکال نداره عزیزم ان شاالله ب سلامتی این دورانو بگذرونی و نی نیتو در آعوش بگیری

سلام عزیزم والا منو سایت راه نمیدادن😂😂😂مرسی عزیزم به زودی روزیه خودت🥰

ای بابا پس دسترسی نداشین .ان شاالله از این به بعد این مشکل نداشته باشین .مرسی عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدانکنه عزیزم دلم ممنون سمیه جونم الهی که به زودی خودت بیای از حس و حاله خوشت برامون بگی و با هم ک ...

مرسی عزیز دلم الهی آمین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پریود شدم عجیب ترین پریود تو عمرمه... دیروز روز اولم بود یکم درد داشتم بعد ازوم  شد  رفت ...

عزیز دلم نگران نباش اندومتر ضخیم بوده طبیعیه منم همینطوری بودم چند بار اون پوست رو دفع کردم و خیلی سنگین بود پریودم و متاسفانه مرخصی هم نداشتم سر کار بودم داغون شدم چند روز اولش همراه با پادرد دل درد و سر درد شدید همینجوری اشک از چشمم سرازیر میشد

استراحت کن چند روز بگذره بهتر میشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اقوام ماهرکی رویان رفته ناراضیه خیلی ضعیفن وبی خیالن نسبت به بیماراکثرابعدش تومراکزخصوصی ونیمه دولت ...

تو بهمنم همینه دکتر اصلا توجه آنچنانی نداره به سختی با مرکز میتونستم تماس بگیریم برای یه سوال کوچک باید بلند میشدم میرفتم بهمن .تازه دکترمم که عارفی بود اصلا جواب سوال نمیداد زیاد وقتم نمیزاشت برای من . کلا انقدر متاسفانه مراکز ناباروری شلوغ شدن  رسیگی به مریضها خیلی کم شده .ان شاالله هر کی هر جا میره نتیجه بگیره و از دا و درمون راحت بشه .

واقعاااا همینجوری بود برام‌ دعا کنید آزمایشمم خوب باشه❤️

انشاالله همه چی خوب پیش میره تا زایمان😍اصلا نگران نباش

عزیزم شما چندمین روز سیکل انتقال دادی؟ قبل از شروع سیکل انتقال دارویی مصرف کردی مثلا LD یا آسپیرین؟؟

عزیزم بهمن با کدوم دکتر بودی ؟ راضی نبودی از اونجا؟ چی شد رفتی رویان؟

من با دکتر عارفی بودم .من دکترعارفی بهم استرس میداد و خیلی برام وقت نمیزاشت و جواب سوالام رو نمیداد و فقط چون جنین داشتم سه بار انتقال دادم ولی پرستارا و کادرشون خوب بودن .یکی از دوستان اینجا نسرین جان معرفی کردن و من تصمیم گرفتم برم رویان .رویانم شلوغ هست خیلی وقت گیره و آزمایش و مشاوره هم زیاد میخوان ولی دکتر رویانم دکتر مصطفایی هستن رو دوست دارم مهربونه و وقت میزاره و جواب سوالارو میده بهم آرامش میده